• SUDU PODNETO TRIDESET PRIJAVA ZBOG UGROŽAVANJA ŽIVOTNE SREDINE!

  NOVA CRNJA – Branislav Đurđev, inspektor zaštite životne sredine u opštini Nova Crnja, podneo je prošle godine 30 prijava Opštinskom sudu zbog nekog vida ugrožavanja životne sredine, stoji u izveštaju koji je podnet nadležnim organima. Novocrnjani su prošle godine, što se tiče životne sredine, najviše problema imali sa aerozagađenjem, sa bacanjem inertnog otpada i s […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  SUDU PODNETO TRIDESET PRIJAVA ZBOG UGROŽAVANJA ŽIVOTNE SREDINE!

  NOVA CRNJA – Branislav Đurđev, inspektor zaštite životne sredine u opštini Nova Crnja, podneo je prošle godine 30 prijava Opštinskom sudu zbog nekog vida ugrožavanja životne sredine, stoji u izveštaju koji je podnet nadležnim organima.

  U opštini Nova Crnja najviše problema je bilo sa aerozagađenjem

  Novocrnjani su prošle godine, što se tiče životne sredine, najviše problema imali sa aerozagađenjem, sa bacanjem inertnog otpada i s bukom, sudeći prema broju predmeta kojima se bavio inspektor zaštite životne sredine.

  U zajedničkoj akciji sa komunalnom policijom uhvaćeno je 58 pasa lutalica koji su zbrinuti u azilu u Kikindi.

  Đurđev u svom izveštaju navodi i da je prošle godine u opštini održano nekoliko sastanaka čija tema je bila odlaganje pet amabalaže, kao i odlaganje ambalaže sa opasnim otrovima koji se koriste u poljoprivredi.

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

  Komentari 0

  Napiši komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


  NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Srednji Banat