• Smenjen Pera Milankov, izabran novi predsednik opštine Nova Crnja

  Pera Milankov nije više predsednik novocrnjanske opštine, saznaje informativni portal zrenjaninski.com.   Skupština opštine Nova Crnja je, naime, donela rešenje o prestanku mandata Peri Milankovu, dugogodišnjem predsedniku ove male i nerazvijene opštine.   Pročitajte još: Predsednik opštine osuđen na zatvorsku kaznu!   Za novog predsednika opštine izabran je Vladimir Brakus iz Aleksandrova. Vladimir Brakus je […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Smenjen Pera Milankov, izabran novi predsednik opštine Nova Crnja

  Pera Milankov nije više predsednik novocrnjanske opštine, saznaje informativni portal zrenjaninski.com.

   

  Skupština opštine Nova Crnja je, naime, donela rešenje o prestanku mandata Peri Milankovu, dugogodišnjem predsedniku ove male i nerazvijene opštine.

   

  Pročitajte još: Predsednik opštine osuđen na zatvorsku kaznu!

   

  Za novog predsednika opštine izabran je Vladimir Brakus iz Aleksandrova. Vladimir Brakus je ranije bio predsednik Saveta mesne zajednice Aleksandrovo.

   

  Naš portal je pokušao da stupi u kontakt sa predsednicom SO Nova Crnja Danicom Stričević, kako bismo saznali zbog čega je došlo do kadrovskih promena na čelu opštine. Međutim, za sada se niko iz lokalne samouprave nije oglasio ovim povodom, kao ni sam Pera Milankov.

   

  Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

   

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

  Komentari 0

  Napiši komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


  NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Srednji Banat