• Seosko rukovodstvo u Lazarevu ima ambiciozne planove

  U Lazarevu predstoji nekoliko velikih poslova, najavio je gradonačelnik Zrenjanina Čedomir Janjić, koji je sa predstavnicima Saveta Mesne zajednice održao radni sastanak, na kojem je bilo reči o infrastrukturnim radovima koji će biti obavljani u ovom selu.   – Pohvalio bih rad Saveta Mesne zajednice Lazarevo i njegove ambiciozne planove, čija se realizacija očekuje uskoro. […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Seosko rukovodstvo u Lazarevu ima ambiciozne planove

  U Lazarevu predstoji nekoliko velikih poslova, najavio je gradonačelnik Zrenjanina Čedomir Janjić, koji je sa predstavnicima Saveta Mesne zajednice održao radni sastanak, na kojem je bilo reči o infrastrukturnim radovima koji će biti obavljani u ovom selu.

   

  – Pohvalio bih rad Saveta Mesne zajednice Lazarevo i njegove ambiciozne planove, čija se realizacija očekuje uskoro. Na sastanku smo definisali prioritete koji se očekuju ove i naredne godine. U idućoj godinu nas očekuje veliki posao izrade projekata za izgradnju sportske sale u Lazarevu, a regulacija saobraćaja sa svetlosnom signalizacijom u centru sela prioritet je za ovu godinu – istakao je Janjić.

   

  Predsednik Saveta MZ Lazerevo Radovan Tihomirović zahvalio se gradonačelniku na dosadašnjoj uspešnoj saradnji, rekavši da se novi projekti tek očekuju.

   

  – Regulacija saobraćaja u centru sela prepoznata je kao prioritet, jer bi se na ovaj način bezbednost meštana, a naročito dece koja svakodnevno na putu do škole prelaze prometan magistralni put, dovela na najviši nivo – rekao je Tihomirović.

   

  Konkretno, predstoji izgradnja raskrsnice sa svetlosnom signalizacijom i priključnim saobraćajnicama, kao i pristupnim trotoarima koji će biti popločani behaton pločama. Gradski čelnici su se, nakon sastanka u prostorijama mesne zajednice, upoznali sa situacijom na terenu i onim što bi trebalo da, već ove godine, promeni izgled centra sela.

   

  Sastanku u Lazarevu prisustvovali su i pomoćnik gradonačelnika Dragan Ćapin, član Gradskog veća zadužen za resor mesnih zajednica Pero Pilipović, načelnik Odeljenja za privredu Goran Kravarušić, rukovodilac Odeljenja održavanja i zaštite puteva Novi Sad – JP „Putevi Srbije“ Dragan Kostić, vlasnik zrenjaninskog preduzeća „Eko gradnja“ Tomica Milin, kao i članovi Saveta MZ Lazarevo.

   

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp

  Tagovi:

 • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

  Komentari 0

  Napiši komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


  NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Srednji Banat