• SAD I ZVANIČNO: OBJAVLJEN PROGRAM OVOGODIŠNJE GOSPOJINE

  NOVI BEČEJ – Objavljen je program ovogodišnje manifestacije „Gospojina“ u Novom Bečeju, koja će se održati od 24. do 27. avgusta, a iz najave se vidi da će i ovogodišnja proslava u gradu na Tisi proteći uz obilje zanimljivih događaja.     Program započinje 24. avgusta, tačno u podne, dolaskom rečne flotile, u 13 časova je […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  SAD I ZVANIČNO: OBJAVLJEN PROGRAM OVOGODIŠNJE GOSPOJINE

  NOVI BEČEJ – Objavljen je program ovogodišnje manifestacije „Gospojina“ u Novom Bečeju, koja će se održati od 24. do 27. avgusta, a iz najave se vidi da će i ovogodišnja proslava u gradu na Tisi proteći uz obilje zanimljivih događaja.

   

  gospojina
  Na programu i Revija paradnih zaprega

   

  Program započinje 24. avgusta, tačno u podne, dolaskom rečne flotile, u 13 časova je otkrivanje biste Aleksandru Beriću, na Tiskom keju, a u 20 časova je svečano otvaranje Ulice zanatskog piva.

   

  U petak, 25. avgusta, iz programskih sadržaja izdvajamo sada već tradicionalni Mini sajam poljoprivrede „Poljo-fest“, pa zabavni program „Boat show“ i Etno-bazar u centru. U popodnevnom programu je „Gospojinski kotlić“, pa predstavljanje tamburaških bandi, oba događaja takmičarskog karaktera, i na kraju koncert Novice Zdravkovića pod nazivom „Sećanje na Tomu“.

   

  U subotu, 26. avgusta, je novi dan za „Poljo-fest“ i „Boat show“, biće ponovo otvorena Ulica zanatskog piva, a ispred Narodne biblioteke i Dečja ulica, dok će se u centru održavati Etno-bazar. Pored već standardnih sadržaja, kao novina najavljen je „Motosusret“, u organizaciji lokalnog Moto kluba „Road Runners“, koji će se održati baš u subotu, s početkom u 10 časova. Popodne je „PerSu Avlija zabavlija“ za decu, a od 20 časova koncert sastava „Mobilmania“ iz Mađarske. Posle njih na binu će „Divlje jagode“, a onda „Riblja čorba“.

   

  U nedelju, 27. avgusta, je treći dan za „Poljo-fest“, „Boat show“, Ulicu zanatskog piva i Etno-bazar. U 13 časova sledi 24. Revija paradnih zaprega, defile i takmičenje, a od 14 do 18 časova PerSu Dečja ulica, na platou ispred Narodne biblioteke. U 18 časova je Litija, u hramu Uspenja Presvete Bogorodice. Od 20 časova je koncert Dženana Lončarevića, a onda na scenu izlazi Aca Lukas. Gospojina se završava ponoćnim vatrometom.

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

  Komentari 0

  Napiši komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


  NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Srednji Banat