• Rekonstruisan još jedan sportski teren, obišao ga rukometaš Vlada Mandić

  Pokrajinski sekretar za sport i omladinu Vladimir Batez obišao je rekonstruisani sportski teren na otvorenom, koji se nalazi u Vojvodi Stepi. Zajedno sa Batezom, sportski teren je obišao i naš proslavljeni rukometaš Vladimir Mandić.   Rekonstrukcija terena predstavlja zajednički projekat Pokrajinskog sekretarijata za sport i omladinu i Opštine Nova Crnja. Vredan je oko šest miliona […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Rekonstruisan još jedan sportski teren, obišao ga rukometaš Vlada Mandić

  Pokrajinski sekretar za sport i omladinu Vladimir Batez obišao je rekonstruisani sportski teren na otvorenom, koji se nalazi u Vojvodi Stepi. Zajedno sa Batezom, sportski teren je obišao i naš proslavljeni rukometaš Vladimir Mandić.

   

  Rekonstrukcija terena predstavlja zajednički projekat Pokrajinskog sekretarijata za sport i omladinu i Opštine Nova Crnja. Vredan je oko šest miliona dinara.

   

  Batez je kazao da je obnavljanje ovog sportskog terena samo jedan od mnogobrojnih projekata ulaganja u školsku sportsku infrastrukturu širom Vojvodine.

   

  Pročitajte još: Sportski tereni namenjeni deci osvanuli u novom ruhu (Foto)

   

  – Iako je usled pandemije virusa korona ovogodišnji pokrajinski budžet smanjen, 50 miliona dinara izdvojićemo isključivo na konkursu za razvoj sportske infrastrukture. Bez toga nemamo ni mogućnosti da usmerimo više dece ka bavljenju sportom – zaključio je Batez.

   

  On je dodao da ovo nije jedini projekat koji se realizuje u saradnji sa Opštinom Nova Crnja. Podsetio je na izgradnju još jednog otvorenog terena u Srpskoj Crnji, čija je vrednost 7,5 miliona dinara. Od toga je podrška sekretarijata 3,7 miliona dinara.

   

  sportski teren u vojvodi stepi

   

  Vladimir Mandić je kazao da je rukomet sport malih mesta i da mu je veoma drago što vidi da Pokrajinski sekretarijat za sport i omladinu ulaže ne samo u ovaj, već i u sve druge sportove. On je izrazio nadu da će ovakvih projekata biti još u budućnosti. Dodao da je velika stvar napraviti jedan ovakav teren u malom mestu.

   

  Rekonstruisani sportski teren u Vojvodi Stepi biće na usluzi kako đacima, za nastavu fizičkog vaspitanja, tako i rukometašima RK Vojvoda Stepa, fudbalerima, odbojkašicama iz tog sela, kao i svima onima koji žele da se rekreiraju.

   

  sportski teren u vojvodi stepi

   

  Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

   

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

  Komentari 0

  Napiši komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


  NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Srednji Banat