• RASPISAN TENDER ZA ANGAŽOVANJE POLJOČUVARSKE SLUŽBE

  SEČANJ – Opština Sečanj raspisala je tender za angažovanje poljočuvarske službe. Buduća poljočuvarska služba trebalo bi da nadzire 52.000 hektara poljoprivrednog zemljišta u Sečnju, Jarkovcu, Jaši Tomiću, Krajišniku, Konaku, Boki, Neuzini, Banatskoj Dubici, Sutjesci i Šurjanu.     Služba bi trebalo da ima 11 poljočuvara.   Ponuđač bi trebalo da obezbedi poljočuvarima uniformu, mobilne telefone, […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  RASPISAN TENDER ZA ANGAŽOVANJE POLJOČUVARSKE SLUŽBE

  SEČANJ – Opština Sečanj raspisala je tender za angažovanje poljočuvarske službe. Buduća poljočuvarska služba trebalo bi da nadzire 52.000 hektara poljoprivrednog zemljišta u Sečnju, Jarkovcu, Jaši Tomiću, Krajišniku, Konaku, Boki, Neuzini, Banatskoj Dubici, Sutjesci i Šurjanu.

   

  poljocuvari poljočuvarske službe

   

  Služba bi trebalo da ima 11 poljočuvara.

   

  Ponuđač bi trebalo da obezbedi poljočuvarima uniformu, mobilne telefone, digitalne fotoaparate i dvoglede, kao i termovizijsku kameru.

   

  Opština će službi ustupiti 10 motora APN, kao i jednu Ladu Nivu.

   

  Rok za konkurisanje je 24. avgust.

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

  Komentari 1

  1. Umesto sto treba da im se obezbedi digitalni foto aparat, termovizijska kamera i mobilni, bolje je da se smanje troskovi i poveca efikasnost tako sto ce im kupiti „Cat“ smart telefone koji imaju vrhunske kamere, termovizijsku kameru u sebi i telefoni su. Osim toga otporni su na prasinu i vodu i mogu imati 24/7 konekciju sa internetom i GPS trackere. Nema smisla u 2017. Godini da se dozvoli nazadovanje. Ukoliko bude potrebna pomoc ili informacija obratite se na kkriss9@gmail.com

  Napiši komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


  NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Srednji Banat