• Pripreme za rekonstrukciju putne infrastrukture u tri sela

  Opština Sečanj objavila je javni poziv za podnošenje ponuda, za izradu projektno-tehničke dokumentacije za putnu infrastrukturu u tri sela ove opštine.   Izrada projektno-tehničke dokumentacije putne infrastrukture predviđena je za sela Boka, Neuzina i Jarkovac.   Kriterijum za odabir izvođača ovog posla biće finansijski najpovoljnija ponuda. To se maksimalno vrednuje sa 90 bodova. Deset bodova […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Pripreme za rekonstrukciju putne infrastrukture u tri sela

  Opština Sečanj objavila je javni poziv za podnošenje ponuda, za izradu projektno-tehničke dokumentacije za putnu infrastrukturu u tri sela ove opštine.

   

  Izrada projektno-tehničke dokumentacije putne infrastrukture predviđena je za sela Boka, Neuzina i Jarkovac.

   

  Kriterijum za odabir izvođača ovog posla biće finansijski najpovoljnija ponuda. To se maksimalno vrednuje sa 90 bodova. Deset bodova donosi rok izvršenja, koji ne može biti duži od 60 dana od datuma zaključenja ugovora.

   

  Kako se navodi u konkursnom materijalu, projekat se priprema radi poboljšanja postojeće putne infrastrukture u Boki, Neuzini i Jarkovcu. Projektno-tehnička dokumentacija radi se za program rehabilitacije saobraćajnica u Boki, u ulici Sonje Marinković, od Kosovske, u pravcu severo-zapad do kraja, dužine 960 metara, kao i Ive Lole Ribara, od Sonje Marinković, u pravcu jugozapad do kraja, dužine oko 830 metara.

   

  Pročitajte još: Stara mlekara biće sportski kompleks sa bazenom

   

  Radiće se projektno-tehnička dokumentacija i za Kanalsku, odnosno saobraćajnicu uz kanal, sa krakom koji je povezuje sa ulicom Save Kovačevića, u dužini od 425 metara. Konkurs predviđe i delove ulice Save Kovačevića, kao i Vuka Karadžića, Borisa Kidriča, Proleterske i Tamiške.

   

  U Neuzini, u planu je ulica Braće Stefanović, dužine 1050 metara, a u Jarkovcu Svetosavska, u dužini od gotovo dva kilometra.

   

  Javno otvaranje ponuda biće 22. januara, u prostorijama Opštine Sečanj.

   

  Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

   

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

  Komentari 0

  Napiši komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


  NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Srednji Banat