• Prestao samodoprinos u četiri mesta, na snazi još u jednom selu

  Opština Nova Crnja je saopštila da je na teritorijama mesnih zajednica Nova Crnja, Toba, Srpska Crnja i Radojevo prestao da važi samodoprinos građana.   Lokalna samouprava je obavestila sve poslodavce da više ne obustavljaju samodoprinos na zarade za svoje zaposlene, a koji imaju prebivalište u pomenutim mestima na teritoriji novocrnjanske opštine.   PROČITAJTE JOŠ: Foto […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Prestao samodoprinos u četiri mesta, na snazi još u jednom selu

  Opština Nova Crnja je saopštila da je na teritorijama mesnih zajednica Nova Crnja, Toba, Srpska Crnja i Radojevo prestao da važi samodoprinos građana.

   

  Lokalna samouprava je obavestila sve poslodavce da više ne obustavljaju samodoprinos na zarade za svoje zaposlene, a koji imaju prebivalište u pomenutim mestima na teritoriji novocrnjanske opštine.

   

  PROČITAJTE JOŠ: Foto reportaža sa današnjeg plivanja za Časni krst u Kleku

   

  „Odluka o uvođenju samodoprinosa u Novoj Crnji, Tobi, Srpskoj Crnji i Radojevu prestala je da važi 31. decembra 2020. To znači da se od ove godine više ne primenjuje“, kažu u Opštini Nova Crnja.

   

  Ova odluka se ne odnosi na meštane Vojvode Stepe. Prema odluci usvojenoj na referendumu, samodoprinos u ovom selu izdvajaće se do 31. avgusta. U lokalnoj samoupravi dodaju da će javnost biti blagovremeno obaveštena ukoliko dođe do bilo kakvih promena.

   

  Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

   

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

  Komentari 1

  Napiši komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


  NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Srednji Banat