• Pošumljavanje tri parcele

  NOVI BEČEJ – Lokalna samouprava u Novom Bečeju dobila je od Pokrajinskog sekretarijata za privredu, vodoprivredu i šumarstvo sredstva za pošumljavanje 17 hektara državnog poljoprivrednog zemljišta, nakon čega je sprovedena javna nabavka za sadni materijal i zaštitnu mrežu. Akcija pošumljavanja, koja je poverena Javnom preduzeću “Komunalac”, sprovodi se na tri velike parcele, od čega su […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  U akciji i lovci i poljočuvari
  U akciji i lovci i poljočuvari

  NOVI BEČEJ – Lokalna samouprava u Novom Bečeju dobila je od Pokrajinskog sekretarijata za privredu, vodoprivredu i šumarstvo sredstva za pošumljavanje 17 hektara državnog poljoprivrednog zemljišta, nakon čega je sprovedena javna nabavka za sadni materijal i zaštitnu mrežu. Akcija pošumljavanja, koja je poverena Javnom preduzeću “Komunalac”, sprovodi se na tri velike parcele, od čega su dve u katastarskoj opštini Novi Bečej, a jedna u Kumanu.

  Direktor “Komunalca” Miloš Zvekić veli da će se nakon pošumljavanja sprovesti i akcija podizanja vetrozaštitnih pojaseva. Po njegovim rečima, radnicima ovog preduzeća u sadnji mladica pridružili su se lovci i poljočuvari.

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

  Komentari 0

  Napiši komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


  NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Srednji Banat