• OTVOREN KONKURS ZA DIREKTORA JAVNOG PREDUZEĆA „8. AVGUST“

  SRPSKA CRNJA – Opština Nova Crnja objavila je javni konkurs za izbor direktora Javnog preduzeća „8. avgust“ iz Srpske Crnje.     Kandidat treba da ispunjava sledeće uslove: da je punoletan i poslovno sposoban, da je državljanin Srbije, da ima stečeno visoko obrazovanje i najmanje pet godina radnog iskustva, na poslovima na kojima se zahteva […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  OTVOREN KONKURS ZA DIREKTORA JAVNOG PREDUZEĆA „8. AVGUST“

  SRPSKA CRNJA – Opština Nova Crnja objavila je javni konkurs za izbor direktora Javnog preduzeća „8. avgust“ iz Srpske Crnje.

   

  Srpska Crnja

   

  Kandidat treba da ispunjava sledeće uslove: da je punoletan i poslovno sposoban, da je državljanin Srbije, da ima stečeno visoko obrazovanje i najmanje pet godina radnog iskustva, na poslovima na kojima se zahteva visoko obrazovanje.

   

  Osim toga, od kandidata se traži i da poznaje oblast korportaivnog upravljanja i da nije osuđivan na kaznu zatvora od šest i više meseci, ali i da nije član organa političke stranke.

   

  Konkurs je otvoren 30 dana od objavljivanja u Službenom glasniku Republike Srbije.

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

  Komentari 0

  Napiši komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


  NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Srednji Banat