• Opština Žitište pozvala nezaposlene da konkurišu za sredstva za samozapošljavanje

  Opština Žitište pozvala je nezaposlene osobe sa njene teritorije da konkurišu za sredstva za subvencionisanje samozapošljavanja.   Subvencija je namenjena licima koja se nalaze na evidenciji Nacionalne službe za zapošljavanje i imaju prebivalište na teritoriji opštine Žitište. Takođe, osobe koje konkurišu moraju da prođu obuku Nacionalne službe i podnesu biznis plan.   PROČITAJTE JOŠ: Poslovi […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Opština Žitište pozvala nezaposlene da konkurišu za sredstva za samozapošljavanje

  Opština Žitište pozvala je nezaposlene osobe sa njene teritorije da konkurišu za sredstva za subvencionisanje samozapošljavanja.

   

  Subvencija je namenjena licima koja se nalaze na evidenciji Nacionalne službe za zapošljavanje i imaju prebivalište na teritoriji opštine Žitište. Takođe, osobe koje konkurišu moraju da prođu obuku Nacionalne službe i podnesu biznis plan.

   

  PROČITAJTE JOŠ: Poslovi u Zrenjaninu i okolini: Pogledajte šta je trenutno u ponudi

   

  Maksimalan iznos sredstava koji može biti odobren je 300.000 dinara. Poziv je, kako stoji u zvaničnom obaveštenju, otvoren do utroška sredstava.

   

  Novac se može upotrebiti za otvaranje radnje, zadruge ili nekog drugog oblika privrednog društva.

   

  Takođe, nezaposlene osobe moraju registrovati radnju ili zadrugu odmah po podnošenju zahteva za sredstva, s tim što ta registracija ne obavezuje opštinu da sredstva i odobri.

   

  Ukoliko osoba dobije sredstva, obavezna je da delatnost za koju je konkurisala obavlja najmanje godinu dana.

   

  Kliknite na ovaj link i zapratite portal zrenjaninski.com i na Instagramu

   

  Više informacija zainteresovani mogu da dobiju u Nacionalnoj službi za zapošljavanje u Žitištu na broj telefona 023 3821 044  ili u Opštini Žitište na broj telefona 023 3821 306.

   

  Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

   

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

  Komentari 0

  Napiši komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


  NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Vesti Zrenjanin