• Odobrena sredstva za sanaciju stolarije na školskoj zgradi u Mihajlovu

  Pokrajinska vlada odobrila je sredstva za sanaciju stolarije na zgradi izdvojenog odeljenja Osnovne škole „Sonja Marinković“ u Mihajlovu.   Nakon potpisivanja ugovora i obavljene javne nabavke, na školskoj zgradi će biti zamenjeni dotrajali prozori.   – Prozori su bili u toliko lošem stanju da je bilo zabranjeno otvarati ih. Situacija je zaista bila alarmantna. Kroz […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Odobrena sredstva za sanaciju stolarije na školskoj zgradi u Mihajlovu

  Pokrajinska vlada odobrila je sredstva za sanaciju stolarije na zgradi izdvojenog odeljenja Osnovne škole „Sonja Marinković“ u Mihajlovu.

   

  Nakon potpisivanja ugovora i obavljene javne nabavke, na školskoj zgradi će biti zamenjeni dotrajali prozori.

   

  – Prozori su bili u toliko lošem stanju da je bilo zabranjeno otvarati ih. Situacija je zaista bila alarmantna. Kroz projekat za sanaciju stolarije, koji smo zajednički uradili sa roditeljima, konkurisali smo kod Pokrajine za vanredna sredstva u iznosu od tri miliona dinara. Kada obavimo sve predviđene procedure, nova stolarija ne samo što će podići bezbednost, nego i energetsku efikasnost, s obzirom na to da su troškovi grejanja u školi bili veliki – kaže za portal zrenjaninski.com Jelena Jenovai, direktorka škole „Sonja Marinković“.

   

  Pročitajte još: Sledi rekonstrukcija vodovodne mreže, prva faza u pet gradskih naselja

   

  Izdvojeno odeljenje Osnovne škole „Sonja Marinković“ u Mihajlovu ima 70 učenika. Oni školu pohađaju na maternjem, mađarskom jeziku. Postoji i pripremna predškolska grupa. Nastava je organizovana od I do VIII razreda.

   

  – Raduje nas što nam se broj dece u školi ne smanjuje. Istina, i ne raste, ali u odnosu na druga sela, Mihajlovo se drži i gledamo da kad god je moguće uložimo sredstva u sređivanje škole koja je građena sedamdesetih godina prošlog veka – ističe Jelena Jenovai.

   

  Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

   

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

  Komentari 0

  Napiši komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


  NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Srednji Banat