• Od danas ponovo plovidba kroz prevodnicu Brana na Tisi (Foto)

  Rečni saobraćaj na prevodnici Brana na Tisi od danas je ponovo uspostavljen, nakon što su završeni radovi na uklanjanju oštećenog stuba nizvodnog predpristaništa prevodnice na 63 kilometru reke Tise, saopštilo je JVP „Vode Vojvodine“.   PROČITAJTE JOŠ: Predstavljeni kapitalni projekti u opštini Žitište za narednu godinu   „Radovi koji su počeli u subotu, vredni preko […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Od danas ponovo plovidba kroz prevodnicu Brana na Tisi (Foto)

  Rečni saobraćaj na prevodnici Brana na Tisi od danas je ponovo uspostavljen, nakon što su završeni radovi na uklanjanju oštećenog stuba nizvodnog predpristaništa prevodnice na 63 kilometru reke Tise, saopštilo je JVP „Vode Vojvodine“.

   

  PROČITAJTE JOŠ: Predstavljeni kapitalni projekti u opštini Žitište za narednu godinu

   

  „Radovi koji su počeli u subotu, vredni preko 20 miliona dinara, uspešno su završeni vađenjem stuba na obalu. Stoga plovidba međudržavnom rekom Tisom može biti ponovo uspostavljena“, kažu u „Vodama Vojvodine“.

   

  Podsećamo da je plovidba prekinuta iz bezbednosnih razloga, zbog mogućnosti nekontrolisanog pada oštećenog stuba u plovni put, te se koristio alternativni put.

   

  Sledeće godine, kada se steknu uslovi, planirano je da se započnu aktivnosti na postavljanju novog stuba na prevodnici Brana na Tisi, ali će sve vreme biti omogućena nesmetana plovidba.

   

  Pratite portal zrenjaninski.com i na Instagramu

   

  brana na tisi
  Foto: JVP „Vode Vojvodine“

   

  Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

   

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

  Komentari 0

  Napiši komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


  NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Srednji Banat