• Nova Crnja pozvala građane da učestvuju u izradi budžeta za 2023. godinu

  Opština Nova Crnja je u procesu izrade budžeta za 2023. godinu. Zato je pozvala zainteresovane predstavnike stručne javnosti, organizacija civilnog društva i ustanova, kao i preduzetnike i građane da daju svoje predloge projekata koji bi se mogli naći u nacrtu Odluke o budžetu za narednu godinu.   PROČITAJTE JOŠ: Sečanj izrađuje plan za unapređenje položaja […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Nova Crnja pozvala građane da učestvuju u izradi budžeta za 2023. godinu

  Opština Nova Crnja je u procesu izrade budžeta za 2023. godinu. Zato je pozvala zainteresovane predstavnike stručne javnosti, organizacija civilnog društva i ustanova, kao i preduzetnike i građane da daju svoje predloge projekata koji bi se mogli naći u nacrtu Odluke o budžetu za narednu godinu.

   

  PROČITAJTE JOŠ: Sečanj izrađuje plan za unapređenje položaja migranata

   

  – Na ovaj način Opština Nova Crnja želi da uključi sugrađane u proces izrade budžeta, s ciljem da život u ovoj sredini učini kvalitetnijim – poručio je predsednik novocrnjanske opštine Vladimir Brakus.

   

  Zainteresovani imaju priliku da se izjasne šta bi, prema njihovom mišljenju, trebalo da bude prioritet pri raspodeli budžetskih sredstava. Među ponuđenim odgovorima su unapređenje javne infrastrukture, pomoć socijalno ugroženom stanovništvu, podrška razvoju poljoprivrede i preduzetništva, podsticanje privrede i lokalno-ekonomskog razvoja, razvoj turizma…

   

  Pratite portal zrenjaninski.com i na Instagramu

   

  Sve što učesnici ankete treba da urade jeste da popune formular i da ga do 31. oktobra dostave Opštini Nova Crnja elektronskom ili običnom poštom.

   

  Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

   

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

  Komentari 0

  Napiši komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


  NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Srednji Banat