• Ministar Vanja Udovičić se družio sa đacima i sportistima u Srpskoj Crnji

  Ministar omladine i sporta Vanja Udovičić obišao je Srpsku Crnju. On je sa predstavnicima novocrnjanske opštine i osnovne škole, sportskim funkcionerima i sportistima vodio otvorene i sadržajne razgovore o stvaranju novih mogućnosti za razvoj perspektive mladih u tom delu Srbije. Bilo je reči i o daljoj saradnji na unapređenju sistema sporta i sportske infrastrukture.   […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Ministar Vanja Udovičić se družio sa đacima i sportistima u Srpskoj Crnji

  Ministar omladine i sporta Vanja Udovičić obišao je Srpsku Crnju. On je sa predstavnicima novocrnjanske opštine i osnovne škole, sportskim funkcionerima i sportistima vodio otvorene i sadržajne razgovore o stvaranju novih mogućnosti za razvoj perspektive mladih u tom delu Srbije. Bilo je reči i o daljoj saradnji na unapređenju sistema sporta i sportske infrastrukture.

   

  U Srpskoj Crnji je posetio osnovnu školu koja je dobila ime po velikom srpskom književniku i slikaru rođenom u ovom mestu. Đake OŠ „Đura Jakšić“ je obradovao kompletom opreme i rekvizita za fiskulturnu salu. Tom prilikom, on se u sali družio i sa učenicima i sa sportistima ŽOK Vojvoda Stepa.

   

  Pročitajte još: Pokrajina izdaje u zakup kuće i stanove, mesečna kirija od 1.179 dinara!

   

  Poseta je okončana u Sportskoj hali „Dušan Silni“. Tamo se Udovičić družio sa više od 80 sportista KK Akademac, ŽRK Mladost i FK Budućnost iz Srpske Crnje.

   

  vanja udovičić u srpskoj crnji
  Foto: Ministarstvo omladine i sporta

   

  – Izuzetno mi je drago što sam tokom posete opštini Nova Crnja imao zadovoljstvo i privilegiju da se družim sa učenicima i sportistima i obradujem ih novom sportskom opremom i rekvizitima. Uverio sam se da je sport cenjen i voljen u ovim sredinama, posebno među decom. To je pravi podsticaj za dalji odgovorni timski rad na sprovođenju jednog od ključnih ciljeva – da decu od ranog doba naučimo koje su prednosti bavljenja sportom i vrednostima koje se njime stiču, zarad njihovog pravilnog i zdravog razvoja – zaključio je ministar Vanja Udovičić.

   

  Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

   

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

  Komentari 0

  Napiši komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


  NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Srednji Banat