• MINISTAR VANJA UDOVIČIĆ OTVARA SPORTSKU SALU

  EČKA – Ministar omladine i sporta u Vladi Republike Srbije Vanja Udovičić i gradonačelnik Zrenjanina Čedomir Janjić otvoriće u ponedeljak, 27. marta, sportsku salu u Ečki, potvrđeno je danas iz kabineta ministra. Izgradnja sale u Ečki počela je 2014. da bi, zbog određenih izmena u projektu, bila usporena, ali su tokom prethodne godine radovi intenzivirani i […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  MINISTAR VANJA UDOVIČIĆ OTVARA SPORTSKU SALU

  EČKA – Ministar omladine i sporta u Vladi Republike Srbije Vanja Udovičić i gradonačelnik Zrenjanina Čedomir Janjić otvoriće u ponedeljak, 27. marta, sportsku salu u Ečki, potvrđeno je danas iz kabineta ministra.

  Foto: Grad Zrenjanin

  Izgradnja sale u Ečki počela je 2014. da bi, zbog određenih izmena u projektu, bila usporena, ali su tokom prethodne godine radovi intenzivirani i dovršeni. Ova sala, površine oko 1.200 kvadratnih metara i sa tribinama za oko 200 gledalaca, predstavlja jedan od najvećih i najznačajnijih sportskih objekata na teritoriji grada Zrenjanina, posle gradskih sportskih dvorana.

  Osim što će ga svakodnevno koristiti oko 300 učenika osnovne škole „Dr Aleksandar Sabovljev“, služiće svim meštanima Ečke i obližnjeg Stajićeva, a biće od velikog značaja i u trenažnom procesu mnogih ekipa koje budu koristile hotelski smeštaj „Kaštela“.

  To je četvrti školski sportski objekat koji lokalna samouprava uspeva da dovrši u kratkom vremenskom periodu, nakon sala u Aradcu, Botošu i Mihajlovu.

  Tome bi svakako trebalo dodati i rekonstrukciju hale sportova „Medison“, a predstoji i konačan završetak Kristalne dvorane i izgradnja atletske staze na gradskom stadionu. U planu su i neki drugi projekti, koji će učvrstiti grad na Begeju među vodeće sredine u Srbiji po broju i kvalitetu sportskih objekata.

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

  Komentari 2

  1. Evo ih! Stručnjaci za sport u predizbornoj kampanji- Kao da je njihov baba napravio dvoranu iz svojih novaca, pa se ovi vlastodršci kite tuđim perjem. Baš nam je lepo u ovoj propaloj zemlji.

  2. Hahahaha… Ovo je za sve one koji ne znaju šta se dešava POSLE otvaranja: dođe bulumenta, slikaju se, seku vrpcu i otvore, a kada odu, sale se zatvore i nema koristi od njih još duuuugo. Čikam novinare da provere, a ovo u Ečki da prate.

  Napiši komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


  NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Srednji Banat