• Meštanima Železničke kolonije strada obuća jer nemaju valjan put (Video)

  Stanovnici ulice Železnička kolonija u Jarkovcu, selu na području opštine Sečanj, već decenijama čekaju asfalt. Umesto njega, nedavno su dobili kamen, kojim je posut zemljani put, pa kažu da je situacija sada još gora nego što je bila.   Kako bi potkrepio ove tvrdnje, čitalac portala zrenjaninski.com, penzioner Ranko Nikolić, našoj redakciji je poslao snimak […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Meštanima Železničke kolonije strada obuća jer nemaju valjan put (Video)

  Stanovnici ulice Železnička kolonija u Jarkovcu, selu na području opštine Sečanj, već decenijama čekaju asfalt. Umesto njega, nedavno su dobili kamen, kojim je posut zemljani put, pa kažu da je situacija sada još gora nego što je bila.

   

  Kako bi potkrepio ove tvrdnje, čitalac portala zrenjaninski.com, penzioner Ranko Nikolić, našoj redakciji je poslao snimak na kojem se vidi kakvo je stanje na terenu.

   

  PROČITAJTE JOŠ: Traži se projektant: Gradiće se obilaznica oko Melenaca i Bašaida

   

  – Ovaj kamen oštećuje obuću, gume na biciklima… Ovuda bukvalno ne može da se prolazi a da se ne uništi obuća – tvrdi Ranko Nikolić.

   

  Doselio se 1979. i od tada čeka asfalt

   

  On kaže da se u Jarkovac doselio 1979. godine iz Banatskog Novog Sela i da Železnička kolonija ni tada nije imala asfalt.

   

  – Zato sam nekoliko godina kasnije, o svom trošku, po putu nasuo kamen, a preko njega i sitan pesak, kako bi moglo da se prolazi. To se u međuvremenu pohabalo i opet je ostao zemljani put. Ne znam kako posle četiri decenije nadležni nisu u stanju bolje da urade. Nedavno su put posuli krupnim kamenom, ne može čovek normalno da se kreće. Bolje da sklone ovaj kamen, ako već ne planiraju da asfaltiraju ulicu – ističe Nikolić.

   

  Naš sagovornik naglašava da se obraćao Mesnoj zajednici Jarkovac, kao i da je tražio prijem kod predsednika opštine Sečanj.

   

  Pratite portal zrenjaninski.com i na Instagramu

   

  – Ne krivim ga ni za šta, samo sam hteo da porazgovaramo i da vidimo da li postoji način da se ovaj problem reši. Ulica nije dugačka, možda nekih 250 – 300 metara, i u njoj se nalazi petnaestak kuća. Dakle, nisu to velika ulaganja, potrebna je samo dobra volja. Međutim, nije mi omogućen razgovor sa prvim čovekom opštine – ističe Nikolić i dodaje da su neke seoske ulice dvaput asfaltirane, a Železnička kolonija nikako da dođe na red.

   

   

  Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

   

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

  Komentari 0

  Napiši komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


  NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Srednji Banat