• Meštani organizuju humanitarnu žurku da bi pomogli Zoltanu Kadru

  Humanitarna žurka pod nazivom „Za našeg Zoltana“ biće održana u subotu i nedelju, 4. i 5. avgusta, od 21 sat, u holu Doma kulture u Banatskom Dvoru.   Kako je najavljeno, u subotu, 4. avgusta, prisutne će zabavljati Aleksandar Sarić – DJ Crv, dok će u nedelju nastupiti takmičar Zvezda Granda Boris Petrović.   „Zoltan […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Meštani organizuju humanitarnu žurku da bi pomogli Zoltanu Kadru

  Humanitarna žurka pod nazivom „Za našeg Zoltana“ biće održana u subotu i nedelju, 4. i 5. avgusta, od 21 sat, u holu Doma kulture u Banatskom Dvoru.

   

  Kako je najavljeno, u subotu, 4. avgusta, prisutne će zabavljati Aleksandar Sarić – DJ Crv, dok će u nedelju nastupiti takmičar Zvezda Granda Boris Petrović.

   

  Zoltan Kadar je nedavno ostao bez krova nad glavom. Društvo, pozivamo vas da prisustvujete humanitarnoj žurci, u cilju sakupljanja novca za izgradnju novog doma našeg Zoltana“, piše na plakatu koji je osvanuo na mnogim lokacijama.

   

  Kako je ranije saopšteno, porodicu Kadar iz Banatskog Dvora je prvog dana maja zadesila nesreća, posle koje je ostala bez krova nad glavom. Ova familija se, nakon toga, smestila u šupu, gde je boravila bez osnovnih uslova za život.

   

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

  Komentari 0

  Napiši komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


  NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Srednji Banat