• Matija Matić najbolji mladi vojvođanski recitator

  Matija Matić, učenik II razreda OŠ „Slavko Rodić“ iz  Lazareva, sa  učiteljicom Milenom Međo, je na 49. Pokrajinskoj smotri u Sečnju, pod nazivom  “Pesniče naroda mog” u kategoriji mlađeg uzrasta, osvojio Zlatnu diplomu kao najuspešniji recitator.     Pre smotre u Sečnju, održano je opštinsko takmičenje u Zrenjaninu i okružno takmičenje u Čoki, gde je […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Matija Matić najbolji mladi vojvođanski recitator

  Matija Matić, učenik II razreda OŠ „Slavko Rodić“ iz  Lazareva, sa  učiteljicom Milenom Međo, je na 49. Pokrajinskoj smotri u Sečnju, pod nazivom  “Pesniče naroda mog” u kategoriji mlađeg uzrasta, osvojio Zlatnu diplomu kao najuspešniji recitator.

   

  Matija Matić

   

  Matija Matić

  Pre smotre u Sečnju, održano je opštinsko takmičenje u Zrenjaninu i okružno takmičenje u Čoki, gde je Matija ostvario plasman na pokrajinsku smotru najuspešnijih recitatora u Vojvodini.

   

  Na smotri u Sečnju je učestvovao 61 takmičar.

   

  Uspeh je tim veći, što je Matijin plasman jedini sa teritorije Grada Zrenjanina (28 osnovnih škola), te i prvi ovakav plasman od postojanja OŠ „SlavkoRodić“ iz Lazareva.

   

  Pesma koju je Matija recitovao i koja mu je donela zlatnu diplomu je „Plava zvezda“ od Miroslava Antića.

   

   

   

   

   

   

   

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

  Komentari 0

  Napiši komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


  NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Srednji Banat