• Lisice i šakali poklali živinu u dvorištima u Elemiru! (Video)

  Nekoliko porodica u južnom delu Elemira pretrpelo je štetu, jer su im lisice i šakali poklali živinu u dvorištima. Značajne gubitke pretrpela su domaćinstva Kovačević, Trnjaković i druge, kojima je jedna, ili možda više lisica, u više navrata upadala u dvorišta i kokošinjce i davila živinu.   – Već smo prestali i da brojimo koliko […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Lisice i šakali poklali živinu u dvorištima u Elemiru! (Video)

  Nekoliko porodica u južnom delu Elemira pretrpelo je štetu, jer su im lisice i šakali poklali živinu u dvorištima. Značajne gubitke pretrpela su domaćinstva Kovačević, Trnjaković i druge, kojima je jedna, ili možda više lisica, u više navrata upadala u dvorišta i kokošinjce i davila živinu.

   

  – Već smo prestali i da brojimo koliko kokošaka su nam lisice ubile. Što je najgore, one ne dolaze samo noću, već su se toliko oslobodile da u sred bela dana vršljaju ovim krajem – kaže za portal zrenjaninski.com Dragan Kovačević iz ulice Nušićev red.

   

  PROČITAJTE JOŠ: Porodica Petković zatekla jeziv prizor: Čopor lutalica masakrirao živinu!

   

  On je i fotografisao lisicu kada je krenula prema njegovom domaćinstvu. A komšijska porodica Oljača snimila je i kraći video zapis, gde se vidi lisica koja danju šeta ulicom.

   

  Nekoliko ulica dalje iz atara dolaze šakali, upadaju u živinarnike i kolju kokoši i ostalu perad. I u tom slučaju postoje očevici, ali nema snimljenih akcija šakala.

   

   

  Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

   

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

  Komentari 0

  Napiši komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


  NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Srednji Banat