• Između Orlovata i Farkaždina iskliznula cisterna sa eurodizelom

  Između Orlovata i Farkaždina došlo je do iskliznuća jedne vagon cisterne natovarene eurodizelom, ali nema opasnosti po ljude i životnu sredinu, saopštilo je preduzeće „Srbija kargo“.   U saopštenju se navodi da je večeras, oko 19.20 časova, između stanica Orlovat i Farkaždin, došlo do iskliznuća jedne vagon cisterne, prve do lokomotive sa dva obrtna postolja, […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Između Orlovata i Farkaždina iskliznula cisterna sa eurodizelom

  Između Orlovata i Farkaždina došlo je do iskliznuća jedne vagon cisterne natovarene eurodizelom, ali nema opasnosti po ljude i životnu sredinu, saopštilo je preduzeće „Srbija kargo“.

   

  U saopštenju se navodi da je večeras, oko 19.20 časova, između stanica Orlovat i Farkaždin, došlo do iskliznuća jedne vagon cisterne, prve do lokomotive sa dva obrtna postolja, natovarene eurodizelom.

   

  PROČITAJTE JOŠ: Uklonjena prepreka: Uspostavljena plovidba na prevodnici Brana na Tisi

   

  „Prilikom ovog vanrednog događaja nije bilo curenja, niti isparenja. Nema nikakve opasnosti po živote ljudi i životnu sredinu“, navedeno je u saopštenju.

   

  Teretna kompozicija je u svom sastavu imala dvadeset vagon cisterni, koje su u vlasništvu kompanije NIS. Saobraćala je iz Pančeva za Novi Sad.

   

  PROČITAJTE JOŠ: Prodaje se plac na Lesnini, nalazi se na odličnoj lokaciji

   

  Na lice mesta je izašla zajednička železnička komisija za isleđenje vanrednih događaja „Infrastrukture železnice Srbije“ i „Srbija karga“, koja će utvrditi uzrok ovog akcidenta.

   

  Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

   

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

  Komentari 1

  Napiši komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


  NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Srednji Banat