• IZABRANO NOVO RUKOVODSTVO MESNE ZAJEDNICE BOČAR

  BOČAR – Izbori za članove Saveta Mesne zajednice Bočar održani su u nedelju, 19. februara, a kandidati iz redova Srpske napredne stranke osvojili su ubedljivo najviše glasova svojih sugrađana. Prema izvodu iz biračkog spiska, u Bočaru pravo glasa ima ukupno 1.231 birač, od čega je 865 glasača izašlo na izbore, a isti broj ih je […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  IZABRANO NOVO RUKOVODSTVO MESNE ZAJEDNICE BOČAR

  BOČAR – Izbori za članove Saveta Mesne zajednice Bočar održani su u nedelju, 19. februara, a kandidati iz redova Srpske napredne stranke osvojili su ubedljivo najviše glasova svojih sugrađana.

  glasanje

  Prema izvodu iz biračkog spiska, u Bočaru pravo glasa ima ukupno 1.231 birač, od čega je 865 glasača izašlo na izbore, a isti broj ih je i glasao.

  Prema rezultatima izbora, kandidati sa najvišim brojem glasova i članovi novog Saveta Mesne zajednice Bočar su Marko Stojisavljević, Marko Popović, Desa Molnar, Smiljka Balaban, Latinka Milana Grbić – Mita, Nikola Šarac i Borislav Santrač, svi iz redova Srpske napredne stranke.

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

  Komentari 0

  Napiši komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


  NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Srednji Banat