• IZABRAN PREDSEDNIK OPŠTINE NOVA CRNJA

  NOVA CRNJA – Na konstitutivnoj sednici Skupštine opštine Nova Crnja nije bilo mnogo uzbuđenja, za novog – starog predsednika opštine izabran je Pera Milankov, i to po treći put, a Srpska napredna stranka, čiji je on novi član, držaće sve poluge vlasti. Novu vladajuću koaliciju čine SNS, koja je od juče, uz svojih sedam odbornika, jača za […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Pera Milankov
  Pera Milankov

  NOVA CRNJA – Na konstitutivnoj sednici Skupštine opštine Nova Crnja nije bilo mnogo uzbuđenja, za novog – starog predsednika opštine izabran je Pera Milankov, i to po treći put, a Srpska napredna stranka, čiji je on novi član, držaće sve poluge vlasti.

  Novu vladajuću koaliciju čine SNS, koja je od juče, uz svojih sedam odbornika, jača za Peru Milankova i još osam odbornika sa liste Grupa građana „Pera Milankov“.

  – Formirali smo i odborničku grupu SNS u kojoj je 16 odbornika, a u vladajućoj koaliciji su i dva odbornika Saveza vojvođanskih Mađara. U opoziciji su pet odbornika Socijalističke partije Srbije i dva iz Demokratske stranke – kaže novoizabrani predsednik opštine Pera Milankov.

  Njegov zamenik biće Dragan Obrenović, predsednica Skupštine opštine biće Danica Stričević, a njen zamenik Atila Đerman. Bitna izmena je smanjenje broja većnika sa 11 na sedam, a u sastavu veća je šestoro pripadnika SNS i jedan iz SVM.

  – Smatram da je ispoštovana volja građana opštine Nova Crnja jer je grupacija koja čini vlast dobila gotovo sedamdeset posto glasova na izborima. Srpska napredna stranka pobednik je i na republičkim i pokrajinskim izborima, što je takođe saglasno volji građana a bitno je za prohodnost naše lokalne samouprave prema višim instancama vlasti – napominje Milankov, koji je prvi put biran za čelnika ove srednjobanaske opštine još 2008. godine.

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

  Komentari 0

  Napiši komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


  NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Srednji Banat