• I ove subote održan protest na mostu preko Tamiša! Pogledajte fotografije sa lica mesta!

  Meštani Tomaševca i Orlovata, sela na teritoriji grada Zrenjanina, i ove subote su održali protest na mostu preko Tamiša. Oni su ponovo izrazili nezadovoljstvo jer je ovaj drumsko-železnički most zatvoren za drumski saobraćaj zbog lošeg stanja u kom se nalazi.   Iako je ovaj most zvanično zabranjen za prelazak vozila još pre nekoliko godina, do […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  I ove subote održan protest na mostu preko Tamiša! Pogledajte fotografije sa lica mesta!

  Meštani Tomaševca i Orlovata, sela na teritoriji grada Zrenjanina, i ove subote su održali protest na mostu preko Tamiša. Oni su ponovo izrazili nezadovoljstvo jer je ovaj drumsko-železnički most zatvoren za drumski saobraćaj zbog lošeg stanja u kom se nalazi.

   

  Iako je ovaj most zvanično zabranjen za prelazak vozila još pre nekoliko godina, do pre desetak dana meštani Tomaševca i Orlovata su ga koristili.

   

  PROČITAJTE JOŠ: Atarski put umesto mosta: Žitelji Orlovata, Tomaševca i Botoša moći će ovuda da se kreću

   

  Onda su „Putevi Srbije“ prepreke ubetonirali u asfalt, kako bi u potpunosti sprečili odvijanje saobraćaja i prelazak preko mosta.

   

  – Novina u odnosu na protest od pre nedelju dana je što su nas pripadnici policije upozorili da je blokada mosta ometanje javnog reda i mira i da će svako ko učestvuje u protestu na mostu snositi sankcije u skladu sa zakonom – kažu za portal zrenjaninski.com meštani Tomaševca.

   

  Bez obzira na to, meštani pomenuta dva sela, koji su bez ovog mosta praktično odsečeni od sveta, od protesta ne odustaju. Sledeći su zakazali već za sutra, u 10 časova.

   

  Kliknite na ovaj link i zapratite portal zrenjaninski.com i na Instagramu

   

  Preko mosta se i dalje odvija železnički saobraćaj, pa je prošle nedelje jedna kompozicija morala u stanici Tomaševac da sačeka da se protest završi.

   

  U nastavku pogledajte fotografije sa današnjeg protesta, a još detalja o ovome možete PROČITATI OVDE.

   

  protest na mostu preko tamiša

  protest na mostu preko tamiša

  protest na mostu preko tamiša

  protest na mostu preko tamiša

  protest na mostu preko tamiša

   

  Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

   

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

  Komentari 0

  Napiši komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


  NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Srednji Banat