• GRAD OPREDELIO SREDSTVA ZA MELENAČKU BANJU

  MELENCI – Zahvaljujući pomoći iz gradskog budžeta, melenačka Banja „Rusanda“ uspeće da završi projekat korišćenja solarne energije za proizvodnju tople potrošne vode, što će omogućiti mnogo komfornije korišćenje zatvorenog bazena, kako za pacijente, tako i u velnes programu.     Naime, iz Pokrajine je „Rusanda“ za ove namene još pre godinu i po dana dobila […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  GRAD OPREDELIO SREDSTVA ZA MELENAČKU BANJU

  MELENCI – Zahvaljujući pomoći iz gradskog budžeta, melenačka Banja „Rusanda“ uspeće da završi projekat korišćenja solarne energije za proizvodnju tople potrošne vode, što će omogućiti mnogo komfornije korišćenje zatvorenog bazena, kako za pacijente, tako i u velnes programu.

   

   

  Naime, iz Pokrajine je „Rusanda“ za ove namene još pre godinu i po dana dobila nešto više od tri miliona dinara, dok je ukupna vrednost projekta 5,1 milion dinara.

   

  Inače, zatvoreni bazen u banji izgrađen je 70-tih godina prošlog veka i od tada veća rekonstrukcija nije rađena.

   

  Zahvaljujući solarnim panelima, zagrevanje vode u zatvorenom bazenu biće jeftinije.

   

  Radovi na ovom projektu su u toku, a dva nedostajuća miliona koja su odobrili gradski većnici, okončaće projekat do kraja godine.

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

  Komentari 0

  Napiši komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


  NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Srednji Banat