• Dobre vesti: Ukinuta redovna odbrana od poplava na Tamišu

  Mere redovne odbrane od poplava ukinute su danas na reci Tamiš, Savi kod Sremske Mitrovice i brani Veliko Središte, saopštilo je Javno vodoprivredno preduzeće „Vode Vojvodine“.   U redovnoj odbrani od poplava ostaje i dalje 48,19 kilometara reke Save i to nasip od granice sa Republikom Hrvatskom do Sremske Rače i nasip kod Klenka. Na […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Dobre vesti: Ukinuta redovna odbrana od poplava na Tamišu

  Mere redovne odbrane od poplava ukinute su danas na reci Tamiš, Savi kod Sremske Mitrovice i brani Veliko Središte, saopštilo je Javno vodoprivredno preduzeće „Vode Vojvodine“.

   

  U redovnoj odbrani od poplava ostaje i dalje 48,19 kilometara reke Save i to nasip od granice sa Republikom Hrvatskom do Sremske Rače i nasip kod Klenka. Na odbrambenoj liniji nema prijavljenih negativnih pojava.

   

  PROČITAJTE JOŠ: Firma „Voda Plus“ iz Zrenjanina raspisala konkurs za posao

   

  Vanredna odbrana od poplava i dalje se sprovodi na deonici dugoj jedan kilometar, na lokalitetu izgradnje mosta kod Sremske Rače.

   

  Prema prognozama Republičkog hidrometeorološkog zavoda, vodostaj na Savi je u stagnaciji, dok se na reci Tisi očekuje porast, ali ne i da će njen vodostaj dostići granicu za proglašenje odbrane od poplava.

   

  Kliknite na ovaj link i zapratite portal zrenjaninski.com i na Instagramu

   

  Podsetimo, u nedelju je uvedena redovna odbrana od poplava na 30,53 kilometra reke Tamiš kod Jaše Tomića.

   

  Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

   

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

  Komentari 0

  Napiši komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


  NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Srednji Banat