• DIRLJIVO PISMO DIREKTORA ŠKOLE BELOBLATSKIM MATURANTIMA

  BELO BLATO – Prva životna stepenica je preskočena. Naravno, svaki stepenik jeste neka vrsta izazova. Pa tako i završetak osnovne škole. To je prvi uslov za dalje napredovanje, za sledeće životne barijere. I ambicije.     Nije sve išlo baš glatko. Ni okolnosti nisu bile potaman, jer su mnoge vrednosti bile urušene. To je doprinelo […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  DIRLJIVO PISMO DIREKTORA ŠKOLE BELOBLATSKIM MATURANTIMA

  BELO BLATO – Prva životna stepenica je preskočena. Naravno, svaki stepenik jeste neka vrsta izazova. Pa tako i završetak osnovne škole. To je prvi uslov za dalje napredovanje, za sledeće životne barijere. I ambicije.

   

  beloblatskim maturantima

   

  Nije sve išlo baš glatko. Ni okolnosti nisu bile potaman, jer su mnoge vrednosti bile urušene. To je doprinelo da dođe  i do devalvacije vaspitno – obrazovnog sistema. Krivice vaše tu nema. Bar ne u ovom vašem životnom ciklusu. Ali, postoji i nešto što vi sada, bezmalo kao odrasli ljudi, morate sami činiti. Morate se uputiti u smeru dobrog i dobitnog životnog pravca. Morate preuzeti odgovornost. Sa svim izazovima koji su pred vama.

   

  Na tom putu ćete morati biti i ozbiljni, uporni i dobro organizovani. Kao na nekoj važnoj utakmici. Samo, ta utakmica ima mnogo delova. U jednom od njih i mi smo bili sa vama. Kao roditelji i treneri. Pokatkad i kao drugari.

   

  beloblatskim maturantima

   

  I dobri drugari se ponekad ne razumeju. Nadamo se da ti nesporazumi nisu pamtljivi i nepremostivi. Valjda, u jeku te utakmice, nije uvek moguće baš sve predvideti. I prihvatiti. Nema ljutnje kada je namera dobra. Naša jeste bila takva. Koliko smo bili uspešni svi zajedno, vreme će pokazati. Hvala vam za sve ove godine dinamičnog i dobrog  druženja.

   

  Želimo vam puno istrajnosti, sa dovoljnom dozom sreće kao bitnim činiocem životnog uspeha!

   

  Generaciji 2009 – 2017.

   

  Direktor Osnovne škole „Bratstvo jedinstvo“ u Belom Blatu

   

  Milan Nedeljkov

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

  Komentari 0

  Napiši komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


  NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Srednji Banat