• ČUVARI DANONOĆNO NA TERENU, KONTROLIŠU SITUACIJU

  ZRENJANIN – Na području Specijalnog rezervata prirode „Ritovi donjeg Potisja“ nema ptica zaraženih ptičjim gripom, potvrdio je danas za portal zrenjaninski.com Stevo Čorokalo, iz Javne ustanove „Rezervati prirode“. – Čuvari su danonoćno na terenu, kontolišu preventivno situaciju – kaže Čorokalo i dodaje da su patke i kormorani uglavnom na Tisi, jer su bare i manje […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  ČUVARI DANONOĆNO NA TERENU, KONTROLIŠU SITUACIJU

  ZRENJANIN – Na području Specijalnog rezervata prirode „Ritovi donjeg Potisja“ nema ptica zaraženih ptičjim gripom, potvrdio je danas za portal zrenjaninski.com Stevo Čorokalo, iz Javne ustanove „Rezervati prirode“.

  – Čuvari su danonoćno na terenu, kontolišu preventivno situaciju – kaže Čorokalo i dodaje da su patke i kormorani uglavnom na Tisi, jer su bare i manje vodene površine zaleđene.

  Uginula ptica koja je pronađena u ataru Bašaida, nije bila zaražena ptičjim gripom, što su potvrdile analize, naglašava Čorokalo.

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

  Komentari 0

  Napiši komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


  NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Srednji Banat