• Bespovratna sredstva bračnim parovima za kupovinu seoskih kuća

  Opština Nova Crnja raspisala je konkurs za dodelu bespovratnih sredstava bračnim parovima sa opštinske teritorije, za kupovinu seoskih kuća sa okućnicom.   Učesnici konkursa mogu biti samo lica sa prebivalištem na teritoriji opštine Nova Crnja, a ukupno se po konkursu bračnim parovima dodeljuje tri miliona dinara. Visina dodeljenih sredstava po učesniku konkursa ne može biti […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Bespovratna sredstva bračnim parovima za kupovinu seoskih kuća

  Opština Nova Crnja raspisala je konkurs za dodelu bespovratnih sredstava bračnim parovima sa opštinske teritorije, za kupovinu seoskih kuća sa okućnicom.

   

  Učesnici konkursa mogu biti samo lica sa prebivalištem na teritoriji opštine Nova Crnja, a ukupno se po konkursu bračnim parovima dodeljuje tri miliona dinara. Visina dodeljenih sredstava po učesniku konkursa ne može biti veća od milion dinara. Vrednost nekretnine koja se predlaže za kupovinu ne sme premašiti dva miliona.

   

  Pročitajte još: Više od 100 miliona dinara uloženo u razne projekte u Melencima

   

  Pravo učešća na konkursu imaju supružnici koji su u bračnoj zajednici u skladu sa zakonom, a jedan od supružnika ima najviše 40 godina života u momentu podnošenja prijave. Moraju imati prebivalište na teritoriji opštine Nova Crnja najmanje pet godina i biti u bračnoj zajednici minimum godinu dana. Ne mogu konkurisati oni koji su vlasnici ili suvlasnici bilo kakve nepokretnosti u Srbiji. Barem jedan od supružnika mora biti u radnom odnosu.

   

  Nepokretnost, koja se predlaže za kupovinu, mora biti upisana u katastar, odnosno u zemljišne knjige, na ime prodavca, bez tereta. Uslov je i da je kuća bezbedna i uslovna za stanovanje, i legalno sagrađena, ili je u toku postupak ozakonjenja.

   

  Rok za učešće na konkursu je 10. jul.

   

  Više informacija zainteresovani mogu dobiti u Opštinskoj upravi Nova Crnja.

   

  Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

   

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

  Komentari 0

  Napiši komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


  NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Srednji Banat