• Besplatan vrtić za decu u selima na području žitištanske opštine

  Opština Žitište je saopštila da će od 2. septembra u Žitištu, Torku, Srpskom Itebeju, Banatskom Karađorđevu i Tordi početi realizacija projekta „Moj vrtić – moje čuvalište“.   Vrtić mogu da pohađaju i deca koja nisu iz tog mesta. Samo je neophodno da roditelji prijave dete u objektu u najbližem mestu.   Usluga će biti besplatna […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Besplatan vrtić za decu u selima na području žitištanske opštine

  Opština Žitište je saopštila da će od 2. septembra u Žitištu, Torku, Srpskom Itebeju, Banatskom Karađorđevu i Tordi početi realizacija projekta „Moj vrtić – moje čuvalište“.

   

  Vrtić mogu da pohađaju i deca koja nisu iz tog mesta. Samo je neophodno da roditelji prijave dete u objektu u najbližem mestu.

   

  Usluga će biti besplatna do 15. decembra.

   

  Ciljna grupa su deca uzrasta od 3 do 5 godina, bez obzira da li pohađaju Predškolsku ustanovu. Usluga čuvanja je dostupna deci koja su već u sistemu predškolskog obrazovanja i vaspitanja, ali i deci koja ne pohađaju predškolsku ustanovu.

   

  Program će se u Tordi realizovati dva puta nedeljno – radnim danima, a u Žitištu subotom i jednim radnim danom. U Torku, Banatskom Karađorđevu i Srpskom Itebeju biće realizovan tri puta nedeljno – radnim danima.

   

  Prijavljivanje se može obaviti elektronskim putem, odnosno slanjem dokumentacije na sledeću e-mail adresu mojvrticmojecuvaliste@gmail.com kao i putem sajta Predškolske ustanove „Desanka Maksimović“ u Žitištu.

   

  Pročitajte još: Pokrajinska vlada obezbedila opštini Novi Bečej vozilo za dijalizu

   

  Više informacija zainteresovani mogu dobiti putem sledećih brojeva telefona: Žitište – 023/822 – 225; Srpski Itebej – 064/845 95 80, 064/845 95 84; Banatsko Karađorđevo – 064/845 95 90, 064/845 95 76; Torda – 064/845 95 69, 064/845 95 83; i Torak – 064/845 95 73, 064/845 95 88.

   

  Ovaj program sprovodi se na osnovu ugovora o sufinansiranju mera populacione politike jedinica lokalne samouprave u Republici Srbiji u 2019. godini. Taj ugovor je Opština Žitište potpisala 16. aprila sa Kabinetom ministra bez portfelja zaduženog za demografiju i populacionu politiku.

   

  Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

   

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

  Komentari 0

  Napiši komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


  NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Vesti Zrenjanin