• ATARI U PLAMENU, NADLEŽNI APELUJU NA POLJOPRIVREDNIKE!

  NOVO MILOŠEVO – U atarima Novog Miloševa samo u protekle dve nedelje dogodilo se čak 13 požara i svi požari su uspešno lokalizovani i ugašeni zahvaljujući angažovanju pripadnika dobrovoljnog vatrogasnog društva, koji su priskočili u pomoć profesionalnim vatrogascima.     Dobra vest je da niko od vatrogasaca nije povređen prilikom borbe sa vatrenom stihijom.   […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  ATARI U PLAMENU, NADLEŽNI APELUJU NA POLJOPRIVREDNIKE!

  NOVO MILOŠEVO – U atarima Novog Miloševa samo u protekle dve nedelje dogodilo se čak 13 požara i svi požari su uspešno lokalizovani i ugašeni zahvaljujući angažovanju pripadnika dobrovoljnog vatrogasnog društva, koji su priskočili u pomoć profesionalnim vatrogascima.

   

  požar
  Foto: Dušan Bartolović

   

  Dobra vest je da niko od vatrogasaca nije povređen prilikom borbe sa vatrenom stihijom.

   

  Požari najčešće nastaju zbog nemarnosti poljoprivrednika koji na njivama pale strnjiku.

   

  Stoga nadležni apeluju na poljoprivredne proizvođače da ne pale žetvene ostatke jer, ne samo da mogu da ugroze imovinu, nego na ovaj način utiču i na kvalitet zemljišta. 

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

  Komentari 1

  1. A što ne objavite da je bilo nekoliko požara u vikend naselju Babatovo, između restorana i Taraša ? A vatrogasci dok stignu iz Zrenjanina,moglo je sve 10 puta da izgori,da ne govorim o blizini NIS- ovih rezervoara. I fotografije sam vam poslala.

  Napiši komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


  NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Srednji Banat