• Agencija za bezbednost saobraćaja ima važno obaveštenje i tiče se svih vozača!

  Agencija za bezbednost saobraćaja pozvala je sve učesnike u saobraćaju da u letnjim mesecima, u sezoni godišnjih odmora, budu dodatno oprezni u saobraćaju.

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Agencija za bezbednost saobraćaja ima važno obaveštenje i tiče se svih vozača!
  Foto: zrenjaninski.com

   

  Agencija za bezbednost saobraćaja ističe da se očekuje povećan obim saobraćaja na putevima, kao i povećano učešće osetljivih kategorija u saobraćaju. Veći je intenzitet lokalnih kretanja, povećan broj motocikala, bicikala i mopeda, kao i veći broj pešaka.

   

  „Apelujemo na vozače da posebnu pažnju obrate na najmlađe učesnike u saobraćaju. Školska godina je završena i očekivano je da će mališani svoj raspust provoditi u sportskim aktivnostima i druženju na otvorenom, kao i u školskim dvorištima. Zato se u zonama škola i u blizini pešačkih prelaza vozačima preporučuje dodatni oprez“, navodi Agencija za bezbednost saobraćaja.

   

  U saopštenju se podseća da je ograničenje brzine u naselju, u zoni škole, 30 kilometara na čas. Svako prekoračenje te brzine drastično smanjuje mogućnost da se izbegne nezgoda zbog produžetka zaustavnog puta i značajno utiče na posledice saobraćajne nezgode.

   

  PROČITAJTE JOŠ: Najavljeni istražni radovi na trasi budućeg auto-puta Beograd – Zrenjanin – Novi Sad

   

  Takođe, Agencija poziva roditelje da posebno vode računa o bezbednosti svoje dece u saobraćaju i da kao vozači i putnici upotrebljavaju sigurnosne pojaseve i adekvatna auto-sedišta za decu.

   

  „Pozivamo sve učesnike u saobraćaju da budu posebno oprezni i da svojim ponašanjem ne ugrožavaju sebe ni druge, već da doprinesu povećanju bezbednosti saobraćaja na ulicama i putevima u našoj zemlji“, dodaje se u saopštenju.

   

  PROČITAJTE JOŠ: Ovonedeljni oglasi za posao u Zrenjaninu i okolini

   

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

  Komentari 0

  Napiši komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


  NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Srbija