• Zrenjanin ima odbojkaške šampione: Pioniri Proletera prvaci Srbije!

    Mladi odbojkaši Proletera iz Zrenjanina obradovali su danas svoje navijače.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Zrenjanin ima odbojkaške šampione: Pioniri Proletera prvaci Srbije!
    Foto: Odbojkaški klub Proleter

     

    Pioniri Proletera su u Kristalnoj dvorani, u finalu završnog turnira prvenstva Srbije, savladali izuzetno dobru ekipu OK Karađorđe iz Topole rezultatom 3:0, po setovima 29:27, 25:18 i 25:16, i tako postali šampione države.

     

    Osim šampionske titule, zrenjaninski igrači su dobili i pojedinačne nagrade: za MVP-a turnira proglašen je kapiten pionira Dušan Zečić, za najboljeg primača Nikola Funduk, za korektora Aleksej Jelisić i za najboljeg blokera Srđan Štrbac.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Perspektivna Una Jovanović nastupila u čak tri discipline i u sve tri osvojila medalje

     

    – Protivnik nije bio nimalo lak, ali je naša ekipa bila složna i uspeli smo da završimo utakmicu u našu korist. Fenomenalno se osećam. Svaka čast momcima kako su igrali, skidam kapu ovoj deci. U klubu zaista veliku pažnju obraćamo na rad sa njima. Ovo je ne samo moj, već i uspeh kolege Predraga Tanackovića, koji ima mnogo iskustva, a koje meni kao mladom treneru veoma znači – izjavio je trener OK Proleter Darko Jančić.

     

    On je istakao da pioniri Proletera imaju šansu da postignu nešto veliko u svom životu i podsetio da su pre dve godine ovi dečaci bili prvaci Srbije u pretpionirskoj selekciji.

     

    Jančić se zahvalio publici, roditeljima, prijateljima kluba i ljubiteljima dobre odbojke na sjajnoj atmosferi koju su napravili danas.

     

    – Bez njih ovo finale ne bi imalo ovakav sjaj – dodao je on.

     

    Kliknite na ovaj link i zapratite portal zrenjaninski.com i na Instagramu

     

    Za zrenjaniski tim su igrali: kapiten Zečić, Stankov, Jelisić, Štrbac, Funduk, Šesto, Tričković, Tančić, Markov, Stoiljkovski, Rakić, Banč, Šamanc i Đakovački.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport