• Tekvondisti Zrenjanina se okitili medaljama na međunarodnom turniru

    Tradicionalni međunarodni tekvondo turnir „Zrenjanin open“, 13. po redu, održan je prošlog vikenda u zrenjaninskoj Kristalnoj dvorani.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Tekvondisti Zrenjanina se okitili medaljama na međunarodnom turniru
    Foto: Tekvondo klub Zrenjanin

     

    Međunarodni turnir u tekvondo borbama i formama „Zrenjanin open“ okupio je više od 600 takmičara svih uzrasnih kategorija iz osam zemalja i 54 kluba.

     

    Tekvondo klub Zrenjanin je u ekipnom plasmanu u formama osvojio tri pehara, u „A“ klasi drugo mesto, „B“ klasi prvo mesto, dok je u sveukupnom plasmanu „A/B“ klase zauzeo prvo mesto.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Zablistali u Beogradu: Mačevaoci Omladinca osvojili 16 medalja na turniru „Trofej Silnog“

     

    U formama, zlatom su se okitili Sofija Stojšić, Anastasija Udovčić i Radovan Mijanović, srebro su osvojili Milana Aćin i Todor Vitić, dok je Milica Potkonjak zauzela treće mesto.

     

    U borbama, zasijala je Anastasija Udovčić koja se okitila zlatnom medaljom, Lena Božić srebrom, dok je treće mesto pripalo Radovanu Mijanoviću, Ognjenu Vašu i Mihajlu Brusinu.

     

    tekvondo turnir zrenjanin open
    Foto: Tekvondo klub Zrenjanin

     

    Svečanom otvaranju tekvondo turnira „Zrenjanin open“ prisustvovali su generalna sekretarka Sportskog saveza grada Zrenjanina Vukosava Đapić Atanacković, koja je i zvanično otvorila takmičenje, kao i direktor Javne ustanove „Sportski objekti“ Danijel Šebez. Tom prilikom, njima su uručene plakete.

     

    Kliknite na ovaj link i zapratite portal zrenjaninski.com i na Instagramu

     

    „Hvala svima koji su bili deo ovog sportskog događaja. Nadamo se da su gosti poneli lepe utiske iz našeg grada i vidimo se sledeće godine“, poručili su iz Tekvondo kluba Zrenjanin.

     

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport