• Tehnička škola u Zrenjaninu ove godine je neprikosnovena u malom fudbalu

    Tehnička škola u Zrenjaninu ove godine je neprikosnovena u malom fudbalu, što pokazuju i rezultati sa okružnog takmičenja.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Tehnička škola u Zrenjaninu ove godine je neprikosnovena u malom fudbalu
    Foto: Tehnička škola Zrenjanin

     

    Muška futsal ekipa Tehničke škole novi je okružni prvak u konkurenciji srednjih škola. Prosto su „pomeli“ konkurenciju, a do titule prvaka stigli su ubedljivom pobedom nad ekipom Srednje škole „Vuk Karadžić“ iz Sečnja rezultatom 6:1.

     

    Na okružnom takmičenju boje Tehničke škole branili su Mihajlo Mijatov, Miljan Čimpokić, Mihajlo Miljuš, Marko Turkulj, Petar Kaurić, Lazar Lavirac, Vuk Jeličić, Nikola Halas, Jožef Molnar, Srđan Đorđević, Marko Rodić i Marko Pavlović. Ekipu je vodio njihov profesor Bojan Cvejić.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Rukometaši OŠ „Žarko Zrenjanin“ odbranili prošlogodišnju šampionsku titulu

     

    Briljirali su i na opštinskom takmičenju, gde je prvo mesto osvojila ekipa u sastavu Miljan Čimpokić, Mihajlo Miljuš, Mihajlo Mijatov, Marko Turkulj, Danijel Dimić, Petar Kaurić, Lazar Lavirac, Nikola Halas, Darko Cvijić, Aleksandar Sekereš, Marko Pavlović, Marko Rodić i Jožef Molnar.

     

    Odlična je bila i ženska ekipa koja je na opštinskom takmičenju osvojila drugo mesto. Za Tehničku školu igrale su Marija Pantoš, Marija Bengin, Isidora Marjanović, Anja Rešković, Ninoslava Vaš, Mirjana Bajčetić, Marina Surutka, Nikolina Skendžić, Sara Hrubik i Nikolina Taplai.

     

    Kliknite na ovaj link i zapratite portal zrenjaninski.com i na Instagramu

     

    – Prezadovoljan sam nastupom školskih ekipa u malom fudbalu. Već smo počeli sa ozbiljnim pripremama za međuokružno takmičenje, koje će se održati krajem meseca, a nadamo se da će Zrenjanin biti domaćin – kaže za portal zrenjaninski.com Bojan Cvejić, profesor i trener futsalera Tehničke škole.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport