• Rukometaši OŠ „Žarko Zrenjanin“ odbranili prošlogodišnju šampionsku titulu

    Da se najbolji rukomet igra u Osnovnoj školi „Žarko Zrenjanin“ iz Zrenjanina pokazala je i ova generacija mladih rukometaša osvajanjem prvog mesta na opštinskom takmičenju.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Rukometaši OŠ „Žarko Zrenjanin“ odbranili prošlogodišnju šampionsku titulu
    Foto: OŠ "Žarko Zrenjanin"

     

    U jakoj konkurenciji ekipa iz osnovnih škola „Dositej Obradović“, „Petar Petrović Njegoš“, „Đura Jakšić“, „Jovan Cvijić“ i „Svetozar Marković Toza“ iz Elemira, rukometaši OŠ „Žarko Zrenjanin“ su bili najbolji.

     

    – Odbranili smo prošlogodišnju titulu pobedama u polufinalu nad rukometašima iz „Njegoša“, a u finalu nad protivnicima iz „Đure“ i plasirali se na okružno takmičenje. Godinama je rukomet jedan od najtrofejnijih sportova u našoj školi i samo nastavljamo tradiciju. Sad se pripremamo za naredne nivoe takmičenja, a prvo nas čeka već u petak u Novom Bečeju. Ono što znam je da ćemo prikazati dobru igru i ostaviti srce na terenu za naše drugare i profesore – kaže za portal zrenjaninski.com Darko Radlinski, nastavnik i trener u školi „Žarko Zrenjanin“.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Jovan Nićetin je dete Proletera: Rukometni biser sa Begeja

     

    Boje školskog rukometnog tima branili su Marko Javorina, Pavle Pejkić, Danilo Ergarac, Lazar Jovanov, Miloš Jovanov, Ognjen Ostojin, Luka Ignjatov, Luka Ivanović, Nemanja Ivanović, Mateja Mihajlov, Nemanja Milekić, Nikola Torački, Filip Gombar, Mateja Martinov, Bogdan Kekenj, Tadej Mirković i Mateja Pribišić.

     

    Kliknite na ovaj link i zapratite portal zrenjaninski.com i na Instagramu

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport