• „Sveci“ iz Žitišta nadigrali Zrenjanince: Pavlović briljirao na parketu (Foto)

    KK Sveti Đorđe (Žitište) – KK Proleter Naftagas (Zrenjanin) 68:59 (17:16, 14:11, 23:18, 14:14)   Košarkaši Svetog Đorđa iz Žitišta nastavili su sa sjajnim partijama. Nakon prošlonedeljne pobede u gostima nad liderom na tabeli, ekipom Borca iz Zemuna, u subotu, 12. decembra, nakon partije sa njima, pognute glave parket su napustili i košarkaši zrenjaninskog Proletera. […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    „Sveci“ iz Žitišta nadigrali Zrenjanince: Pavlović briljirao na parketu (Foto)

    KK Sveti Đorđe (Žitište) – KK Proleter Naftagas (Zrenjanin) 68:59 (17:16, 14:11, 23:18, 14:14)

     

    Košarkaši Svetog Đorđa iz Žitišta nastavili su sa sjajnim partijama. Nakon prošlonedeljne pobede u gostima nad liderom na tabeli, ekipom Borca iz Zemuna, u subotu, 12. decembra, nakon partije sa njima, pognute glave parket su napustili i košarkaši zrenjaninskog Proletera. „Sveci“ su slavili rezultatom 68:59.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Spartak slavio kod kuće: Proleter golom razlike izgubio od Subotičana

     

    Jedan od najzaslužnijih za ovaj istorijski trijumf Žitištana bio je Milan Pavlović sa 29 postignutih pogodaka. Uz to, on je zabeležio i 13 skokova. U redovima domaćina, sa dvocifrenim učinkom istakli su se još i Mihajlo Omaljev i Filip Latinović, koji su postigli po deset poena.

     

     

    Među gostima iz Zrenjanina najefikasniji je bio Stefan Roknić sa dabl-dabl učinkom, 19 poena i 10 skokova. Bratislav Paunović je postigao 12, dok je Marko Šinik zabeležio 10 poena.

     

    Nakon deset odigranih utakmica, Proleter se nalazi na trećoj poziciji na tabeli, sa šesnaest bodova, dok je Sveti Đorđe šesti sa dva boda manje.

     

    Tekst i foto: Zoran Bogaroški

     

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport