• SPRINT TRIATLON: Zlatna medalja za Ajredina Ajetija u Hrvatskoj!

    Proteklog vikenda, u organizaciji Triatlon kluba „Tri Tim“ iz Osijeka i Hrvatskog triatlon saveza, održan je prvi Osiječko – baranjski Ferivi triatlon, ujedno i „Kup Hrvatske“ u sprint triatlonu. Takmičenje je održano na Biljskom jezeru, nadomak Osijeka.   Ovo takmičenje je obuhvatalo 500 metara plivanja, 13,3 kilometra vožnje biciklom i 3,3 kilometra trčanja.   U […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    SPRINT TRIATLON: Zlatna medalja za Ajredina Ajetija u Hrvatskoj!

    Proteklog vikenda, u organizaciji Triatlon kluba „Tri Tim“ iz Osijeka i Hrvatskog triatlon saveza, održan je prvi Osiječko – baranjski Ferivi triatlon, ujedno i „Kup Hrvatske“ u sprint triatlonu. Takmičenje je održano na Biljskom jezeru, nadomak Osijeka.

     

    Ovo takmičenje je obuhvatalo 500 metara plivanja, 13,3 kilometra vožnje biciklom i 3,3 kilometra trčanja.

     

    U konkurenciji štafetnog sprint triatlona nastupio je Triatlon klub „Sava“ iz Sremske Mitrovice, u čijem je sastavu i Zrenjaninac Ajredin Ajeti. Tim je bio dvočlani i činili su ga Aleksandar Gavrilović i Ajredin Ajeti.

     

    Pročitajte još: Rezultati 1. kola Područne fudbalske lige Zrenjanin (Foto)

     

    Odličnim nastupom oni su zabeležili pobedu nad štafetama i osvojili su zlatnu medalju.

     

    – Aleksandar je odlično otplivao deonicu od 500 metara i stekao prednost, što je meni bio vetar u leđa da dobro odradim biciklistički deo. Nastupio sam po odličnom i ravnom asfaltu. Usledio je i trkački deo, pa smo trijumfovali na ovom takmičenju – kaže Ajredin Ajeti.

     

    triatlon

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport