• Sedam medalja za kajakaše Begeja na Vidovdanskoj regati

    Kajakaši zrenjaninskog Begeja učestvovali su u nedelju, 28. juna, na Vidovdanskoj regati, jubilarnoj, 30. po redu, koja je održana u Zabrežju.   U konkurenciji 250 kajakaša iz 15 ekipa, Zrenjaninci su ostvarili zapažene rezultate, što je rezultiralo osvajanjem sedam medalja.   Nikola Kovačević je u konkurenciji seniora osvojio dve medalje. Osvojio je srebrnu u trci K-1 […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Sedam medalja za kajakaše Begeja na Vidovdanskoj regati

    Kajakaši zrenjaninskog Begeja učestvovali su u nedelju, 28. juna, na Vidovdanskoj regati, jubilarnoj, 30. po redu, koja je održana u Zabrežju.

     

    U konkurenciji 250 kajakaša iz 15 ekipa, Zrenjaninci su ostvarili zapažene rezultate, što je rezultiralo osvajanjem sedam medalja.

     

    Nikola Kovačević je u konkurenciji seniora osvojio dve medalje. Osvojio je srebrnu u trci K-1 na 500 metara i bronzanu u trci K-1 na 2000 metara. Beatrix Orban se u konkurenciji kadetkinja okitila sa dva srebrna odličja, i to u trci K-1 na 200 metara, kao i u trci K-2 na 200 metara u dublu sa Bojanom Kojčić.

     

    kajakaši begeja na vidovdanskoj regati

     

    U konkurenciji devojčica rođenih 2009. godine, Divna Nedić je u trci MK-1 na 500 metara osvojila srebrnu medalju. Miona Bogaroški je u istoj trci bila trećeplasirana, i na taj način se okitila bronzanim odličjem.

     

    Pročitajte još: Zlatni zaveslaji Miloša i Lava na regati održanoj u Čurugu (Foto)

     

    Još jedna bronzana medalja pripala je četvercu devojčica rođenih 2008 – 2009. godine, koji su činile Elena Trubajić, Miona Bogaroški, Divna Nedić i Una Odadžić.

     

    Zoran Bogaroški

     

    kajakaši begeja na vidovdanskoj regati

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport