• Rvači Srbije na pripremama u Španiji: I mladi Zrenjaninci u seniorskoj postavi

  Članovi rvačke reprezentacije Srbije, među kojima su i rvači Proletera iz Zrenjanina, do 24. decembra će boraviti na pripremama u Olimpijskom sportskom centru Siera Nevada u Španiji.   Selektor naše reprezentacije Milorad Dokmanac je kazao da je pozvano ukupno 18 rvača, koji su poslednjih godina izneli veliki teret na najznačajnijim takmičenjima.   PROČITAJTE JOŠ: Kadeti […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Rvači Srbije na pripremama u Španiji: I mladi Zrenjaninci u seniorskoj postavi

  Članovi rvačke reprezentacije Srbije, među kojima su i rvači Proletera iz Zrenjanina, do 24. decembra će boraviti na pripremama u Olimpijskom sportskom centru Siera Nevada u Španiji.

   

  Selektor naše reprezentacije Milorad Dokmanac je kazao da je pozvano ukupno 18 rvača, koji su poslednjih godina izneli veliki teret na najznačajnijim takmičenjima.

   

  PROČITAJTE JOŠ: Kadeti Proletera vicešampioni Srbije: Sofia oborila rekord, Pavle najbolji plivač!

   

  – Tu su svi prekaljeni srpski rvači, a nedostaju braća Mate i Viktor Nemeš. Oni će se priključiti reprezentativnim pripremama početkom januara u Zrenjaninu. Poseban akcenat na ovim pripremama je na mladim i perspektivnim rvačima od 18 do 20 godina, kojih je polovina u selekciji. Ovaj podatak govori o tome da se ozbiljno radi na podmlađivanju seniorske ekipe – naveo je Dokmanac.

   

  On je izrazio nadu da će naši rvači biti spremni za predstojeća takmičenja koja počinju već sredinom januara, kada se u Zagrebu održava prvi turnir iz Ranking serije, na kojem se osvajaju bodovi za svetsku rang listu.

   

  – Očekivanja od nastupa u 2024. godini su velika. Pre svega, cilj nam je da imamo još dve – tri olimpijske norme. To nam daje nadu da će rvači doneti nove medalje za srpski tim na trećim Olimpijskim igrama u nizu. Najvažnije je da se odradi kompletan program rada i da nas mimoiđu povrede. Siguran sam da će i naredna godina biti uspešna, kao uostalom i poslednja decenija kada je u pitanju rvački sport – rekao je selektor Milorad Dokmanac.

   

   

  Na pripremama i Jovan Miolski, Andrija Mihajlović…

   

  Na pripremama u Španiji su sledeći rvači: Giorgij Tibilov, Dejan Berkec, Sebastijan Nađ, Ognjen Jakovljević, Zalan Pek, Jovan Miolski, Antal Vamoš, Ali Arsalan, Aleksa Ilić, Miloš Perović, Uroš Krstin, Andrija Mihajlović, Branko Đukić, Aleksandar Komarov i Mario Vuković.

   

  Kliknite na ovaj link i zapratite portal zrenjaninski.com i na Instagramu

   

  Na pripremama u Sportskom centru u Tbilisiju u Gruziji su Miša Kadžaja, Boris Petrušić i Luka Katić.

   

  Stručni štab čine selektor Milorad Dokmanac, prvi trener Stojan Dobrev i treneri Vojislav Trajković i Kristijan Fris.

   

  Džudo klub Proleter u Ligi šampiona: Zrenjaninci ispisuju nove stranice klupske istorije

   

  Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

   

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

  Komentari 0

  Napiši komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


  NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Sport