• Renata Bodo jedna od najtalentovanijih mladih kuglašica (Video)

  Zrenjaninska kuglašica Renata Bodo takođe je jedan od promotera zrenjaninskog sporta i pojavljuje se u novim prigodnim video spotovima, predstavljenim ovih dana javnosti. Ovaj projekat su, da podsetimo, realizovali Grad Zrenjanin, Sportski savez Grada Zrenjanina i produkcija „Digital stil“.   Portal zrenjaninski.com će vam narednih dana predstaviti mlade promotere zrenjaninskog sporta, a reč je o veoma talentovanim […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Renata Bodo jedna od najtalentovanijih mladih kuglašica (Video)

  Zrenjaninska kuglašica Renata Bodo takođe je jedan od promotera zrenjaninskog sporta i pojavljuje se u novim prigodnim video spotovima, predstavljenim ovih dana javnosti. Ovaj projekat su, da podsetimo, realizovali Grad Zrenjanin, Sportski savez Grada Zrenjanina i produkcija „Digital stil“.

   

  Portal zrenjaninski.com će vam narednih dana predstaviti mlade promotere zrenjaninskog sporta, a reč je o veoma talentovanim sportistima.

   

  Pročitajte još: Plivač Marko Vujin jedan od promotera zrenjaninskog sporta (Video)

   

  Renata Bodo ima 18 godina i ide u Elektrotehničku i građevinsku školu „Nikola Tesla“. Članica je Kuglaškog kluba Kristal i bavi se kuglanjem već pet godina. Od mnogobrojnih medalja koje je do sada osvojila, ona izdvaja bronzanu medalju sa svetskog prvenstva.

   

  Takođe, dobitnica je nagrade Sportskog saveza Grada Zrenjanina.

   

  – Volela bih da budem upamćena u zrenjaninskom sportu i da nastavim da se bavim kuglanjem – kazala je Renata.

   

   

  Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

   

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

  Komentari 0

  Napiši komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


  NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Sport