• Povređena rukometašica se uspešno oporavlja

    Imala četiri operacije

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp

    ZRENJANIN – Mlada rukometašica „Proletera“ Milana Vuković, mesec dana nakon teških povreda koje je zadobila tako što joj je autobus prešao preko obe noge, uspešno se oporavlja u Kliničkom centru Srbije. Milana je, od 10. marta kada je povređena, imala četiri uspešne operacije.

    Milana sa drugaricama
    Milana sa drugaricama

    – Dobro sam, mnogo bolje, dobro sam podnela poslednju operaciju i lakše mi je na previjanju. Doktori su optimisti a ja sam takva po prirodi. Uglavnom oporavak teče po planu, nije bilo komplikacija, niti infekcija. Sa desne noge skinuti su mi fiksatori, uskoro slede vežbe spuštanja te noge i vežbi za cirkulaciju – kaže Milana, uz napomenu da su ipak svi uzdržani u prognozama.

    Uz lekarsko osoblje, uz Milanu je svakodnevno i majka Vesela, njena najveća podrška u težnji za potpunim oporavkom. Česte su joj posete i drugarica, prijateljica, rodbine, i kaže da praktično nikada nije sama. Sa Dijanom Četić, kapitenkom ekipe „Proletera“, u kojoj je igrala do povrede, svakodnevno je u kontaktu.

    – Čujemo se oko svega, javlja mi svaku novost, kao i ja njoj. Naš klub „Proleter Superprotein“, koji se takmiči u Super ligi Srbije, dobio je priznanje Sportskog saveza grada Zrenjanina kao najuspešnija zrenjaninska seniorska ekipa u ženskoj konkurenciji, a timski smo odlučile da se nagrada posveti našoj Milani, koja je do povrede igrala na poziciji pivota – kaže Četićeva.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport