• Pobeda pionirki maksimalnim rezultatom: Odbojkašice Proletera slavile u Kikindi

    Pionirke Odbojkaškog kluba Proleter iz Zrenjanina ostvarile su sinoć novi uspeh. One su u Kikindi savladale ekipu OK Kikinda maksimalnim rezultatom 3:0 u setovima.   PROČITAJTE JOŠ: Košarkaši Osnovne škole „Petar Petrović Njegoš“ okružni prvaci   – Devojčice nastavljaju da nižu pobede. Igrale su dobro tokom cele utakmice, tako da pobeda u gostima uopšte nije […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Pobeda pionirki maksimalnim rezultatom: Odbojkašice Proletera slavile u Kikindi

    Pionirke Odbojkaškog kluba Proleter iz Zrenjanina ostvarile su sinoć novi uspeh. One su u Kikindi savladale ekipu OK Kikinda maksimalnim rezultatom 3:0 u setovima.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Košarkaši Osnovne škole „Petar Petrović Njegoš“ okružni prvaci

     

    – Devojčice nastavljaju da nižu pobede. Igrale su dobro tokom cele utakmice, tako da pobeda u gostima uopšte nije bila sporna – rekao je trener pionirki Proletera Zoran Pavlović, koji se zahvalio domaćinima na gostoprimstvu i fer igri.

     

    Za Proleter su igrale: kapitenka Nešić, Kerčov, Gordić, Vukov, Gaković, Vujadinović, Bone, Todorović, Prokin, Torbica, Pribić, Drča, Tomić i Lubarda.

     

    Kliknite na ovaj link i zapratite portal zrenjaninski.com i na Instagramu

     

    Pretpionirke danas igraju u Krajišniku, a seniorima u goste, u subotu, 16. decembra, dolazi ekipa Stražilova iz Sremskih Karlovaca. Utakmica se igra u Hali „Zvonimir Zvonko Vujin“ sa početkom u 19 časova.

     

    Liga mladih plivača Vojvodine: Plivački klub Proleter ostvario veliki uspeh

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport