• Liga mladih plivača Vojvodine: Plivački klub Proleter ostvario veliki uspeh

    Na takmičenju pod nazivom „Liga mladih plivača Vojvodine“ Plivački klub Proleter iz Zrenjanina je, iako je nastupio u smanjenom sastavu, ostvario veliki uspeh i sa osvojene 44 medalje zauzeo treće mesto u ekipnom plasmanu.   Na takmičenju, na kom je učestvovalo više od 260 plivača, Proleter je nastupio sa njih 27.   PROČITAJTE JOŠ: Bogdan […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Liga mladih plivača Vojvodine: Plivački klub Proleter ostvario veliki uspeh

    Na takmičenju pod nazivom „Liga mladih plivača Vojvodine“ Plivački klub Proleter iz Zrenjanina je, iako je nastupio u smanjenom sastavu, ostvario veliki uspeh i sa osvojene 44 medalje zauzeo treće mesto u ekipnom plasmanu.

     

    Na takmičenju, na kom je učestvovalo više od 260 plivača, Proleter je nastupio sa njih 27.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Bogdan Drašković priredio spektakularan meč: Trijumf zrenjaninskog borca na Kupu nacija

     

    Zlatne medalje za Proleter su osvojili Bogdan Kekenj (dve), Ognjen Borić, Mateja Janković, Marko Krečev, Jovan Kecić, Viktorija Trankulov (dve), Nevena Petraš, Kasja Blažin (čak šest) i Magdalena Dražić.

     

     

    Srebrom su se okitili Bogdan Kekenj i Mateja Janković sa po dve, Marko Krečev, Jovan Kecić, Dunja Dunđer, Viktorija Trankulov, Sofija Petkanić (tri), Bojana Stanić, Lena Kralj (pet) i Kasja Blažin.

     

    Bronzana odličja pripala su Ognjenu Boriću, Bogdanu Kekenju, Stefanu Midoviću, Luki Keciću, Sofiji Petkanić (dva), Sari Delić, Mariji Stokić, Kasji Blažin i Neveni Petraš.

     

    Kliknite na ovaj link i zapratite portal zrenjaninski.com i na Instagramu

     

    U okviru takmičenja održan je i kamp pionirske selekcije Vojvodine na kojem je bilo 20 plivača. Iz Proletera, u kampu su boravili Kasja Blažin, Lena Kralj, Sofija Petkanić i trener Ivana Borić.

     

    Oborio rekord na 100 metara kraul: Nikola Aćin najbrži momak u istoriji srpskog plivanja!

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport