• Odbojkaši Hendi sporta peti put uzastopno prvaci Specijalne olimpijade Srbije!

    Sjajne vesti stižu nam iz Pirota! Odbojkaši Hendi sporta iz Zrenjanina peti put uzastopno prvaci su Specijalne olimpijade Srbije!   Državno prvenstvo Specijalne olimpijade Srbije u odbojci za muškarce održano je proteklog vikenda u hali „Kej“ u Pirotu. Na ovom takmičenju je učestvovalo osam ekipa koje se nadmeću u sistemu Specijalne olimpijade.   PROČITAJTE JOŠ: […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Odbojkaši Hendi sporta peti put uzastopno prvaci Specijalne olimpijade Srbije!

    Sjajne vesti stižu nam iz Pirota! Odbojkaši Hendi sporta iz Zrenjanina peti put uzastopno prvaci su Specijalne olimpijade Srbije!

     

    Državno prvenstvo Specijalne olimpijade Srbije u odbojci za muškarce održano je proteklog vikenda u hali „Kej“ u Pirotu. Na ovom takmičenju je učestvovalo osam ekipa koje se nadmeću u sistemu Specijalne olimpijade.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Kvalifikacije za Evropsko prvenstvo: Rukometašice Srbije u Zrenjaninu dočekuju Bugarsku

     

    U prvoj diviziji, u kojoj je bila ekipa Hendi sporta, protivnici Zrenjanincima bili su Pčelice iz Kragujevca, Kliker iz Pančeva i domaćin Mladost.

     

    U prvom kolu zrenjaninski odbojkaši su savladali ekipu iz Kragujevca rezultatom 2:0 u setovima.

     

    U drugom kolu čekao ih je najjači protivnik i tradicionalno neugodna ekipa iz Pančeva, koju su pobedili rezultatom 2:0 u setovima. U trećem kolu savladana je ekipa Pirota rezultatom 2:0 i tako su momci iz Zrenjanina po peti put uzastopno postali prvaci Specijalne olimpijade Srbije u odbojci.

     

    odbojkaši hendi sporta
    Foto: Hendi sport

     

    Trener veoma zadovoljan nastupom momaka

     

    Boje Hendi sport kluba branili su Borko Spalević, Predrag Nikolić, Vlada Erdeljan, Ivan Živkov, Luka Ivanov i po prvi put u ekipi Muhamed Tepeku i Raul Berković.

     

    Kliknite na ovaj link i zapratite portal zrenjaninski.com i na Instagramu

     

    – Veoma sam zadovoljan nastupom naših momaka i njihovim odnosom prema igri na ovom turniru. Sve protivnike smo savladali rezultatom 2:0 i presrećan sam zbog pete uzastopne titule. Naša dva nova momka, Raul i Muhamed, jako su se dobro uklopili u ekipu koja dugi niz godina igra u ovom sastavu. Svojom dobrom igrom dali su veliki doprinos našim pobedama. Naravno, veliki doprinos dali su i naši olimpijci koji su bili članovi odbojkaškog olimpijskog tima Srbije u Berlinu ove godine – rekao je za portal zrenjaninski.com trener Borislav Nuhanović.

     

    Vanja Andrić će predstavljati Zrenjanin i Srbiju na Evropskom prvenstvu u tekvondou

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport