• Vanja Andrić će predstavljati Zrenjanin i Srbiju na Evropskom prvenstvu u tekvondou

    Zrenjanin će imati predstavnika na Evropskom prvenstvu u tekvondou! Talentovani kadetski reprezentativac Vanja Andrić, član Tekvondo kluba Proleter, uspešno se kvalifikovao za prestižno Evropsko prvenstvo.   Vanja je tokom kvalifikacionih mečeva bio bolji od svog konkurenta iz Tekvondo kluba Galeb.   PROČITAJTE JOŠ: Rvači Proletera još jednom dokazali da su bez premca u Srbiji   […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Vanja Andrić će predstavljati Zrenjanin i Srbiju na Evropskom prvenstvu u tekvondou

    Zrenjanin će imati predstavnika na Evropskom prvenstvu u tekvondou! Talentovani kadetski reprezentativac Vanja Andrić, član Tekvondo kluba Proleter, uspešno se kvalifikovao za prestižno Evropsko prvenstvo.

     

    Vanja je tokom kvalifikacionih mečeva bio bolji od svog konkurenta iz Tekvondo kluba Galeb.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Rvači Proletera još jednom dokazali da su bez premca u Srbiji

     

    Vanja Andrić će ponosno predstavljati svoj klub, ali i grad Zrenjanin i Srbiju na Evropskom kadetskom prvenstvu u tekvondou, koje će okupiti takmičare iz čak 40 zemalja.

     

    Ovo prestižno takmičenje biće održano u Beogradu od 19. do 21. oktobra.

     

    Kliknite na ovaj link i zapratite portal zrenjaninski.com i na Instagramu

     

    – Za Zrenjanin, ovo je prilika da podrži svog mladog šampiona dok se takmiči sa vrhunskim sportistima iz celog kontinenta. Vanja Andrić je već pokazao svoj talenat i predanost, a sada ima šansu da ostvari izuzetne uspehe na evropskoj sceni. Zajedno sa svojim klubom i gradom koji ga podržava, Vanja će sigurno doneti sjajne trenutke i ponos svim ljubiteljima tekvondoa u Zrenjaninu – poručuje u izjavi za portal zrenjaninski.com njegov trener Petar Vidaković.

     

    vanja andrić
    Vanja Andrić i trener Petar Vidaković (Foto: TK Proleter)

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport