• Odbojka: Pioniri Proletera slavili i u drugom kolu, pionirke poražene na startu sezone

    Sinoć je odigrano drugo kolo prvenstva Vojvodine u odbojci za pionire i prvo kolo za pionirke. I pioniri i pionirke Odbojkaškog kluba Proleter iz Zrenjanina odmerili su snage sa gostima u sali Zrenjaninske gimnazije.   Dečaci su u drugom kolu savladali ekipu Bavaništa maksimalnim rezultatom 3:0, po setovima 25:8, 25:14 i 25:11.   PROČITAJTE JOŠ: […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Odbojka: Pioniri Proletera slavili i u drugom kolu, pionirke poražene na startu sezone

    Sinoć je odigrano drugo kolo prvenstva Vojvodine u odbojci za pionire i prvo kolo za pionirke. I pioniri i pionirke Odbojkaškog kluba Proleter iz Zrenjanina odmerili su snage sa gostima u sali Zrenjaninske gimnazije.

     

    Dečaci su u drugom kolu savladali ekipu Bavaništa maksimalnim rezultatom 3:0, po setovima 25:8, 25:14 i 25:11.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Milivoj Šojić od Bokserskog saveza Srbije dobio priznanje „Zaslužni trener boksa“

     

    – Momci su igrali odlično, što pokazuje i rezultat. Tokom utakmice bili su maksimalno koncentrisani i ekipu Bavaništa su pobedili bez problema. Nijednog momenta nije došlo do pada u igri mojih momaka, te su zasluženo osvojili nove bodove – rekao je trener Darko Jančić i ekipi Bavaništa čestitao na fer i korektnoj igri.

     

    Jančić je dodao da Proleter u sledećem kolu igra u gostima protiv ekipe OK Klek.

     

    – Nastavljamo intenzivno sa treninzima jer je prvenstvo tek počelo – naglasio je Jančić.

     

    Za tim Proletera igrali su: kapiten Zečić, Stankov, Štrbac, Šesto, Stoiljkovski, Rakić, Tričković, Nikin, Šamanc, Funduk, Tančić, Markov, Banč i Jelisić.

     

     

    Velika želja za pobedom koštala ih rezultata

     

    Pionirke su sinoć poražene od selekcije Odbojkaškog kluba KI 0230 rezultatom 2:3, po setovima 25:5, 25:15, 20:25, 23:25 i 11:15.

     

    – Devojčice su tokom cele utakmice igrale odlično. Prva dva seta bile su dominantnije u odnosu na gošće. Međutim, došlo je do pada koncentracije i gošće su to iskoristile i odnele pobedu. U petom setu su napravile preokret, ali velika želja za pobedom koštala nas je rezultata jer smo pravili greške. Ekipi Kikinde čestitamo na pobedi – istakao je trener pionirki Proletera Zoran Pavlović.

     

    Kliknite na ovaj link i zapratite portal zrenjaninski.com i na Instagramu

     

    Za zrenjaninski tim su igrale: kapitenka Nešić, Gordić, Vukov, Prokin, Nikolin, Georgijev, Vujadinović, Bone, Lubarda, Torbica, Pribić, Drča, Kerčov, Todorović i Tomić.

     

    Srećan rođendan: Karate klub Banatski cvet obeležava 19 godina postojanja

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport