• Miloš Lavirac osvajanjem titule državnog prvaka u skifu krunisao sjajnu sezonu

    Takmičari Veslačkog kluba Begej 1883 iz Zrenjanina osvojili su šest medalja na prvenstvu Srbije, a veslač Miloš Lavirac novi je juniorski prvak države u skifu.   Lavirac je osvajanjem zlatne medalje u skifu krunisao sjajnu sezonu i potvrdio visok kvalitet.   Vicešampioni Srbije postali su Nemanja Markov, Vuk Božić, Ognjen Kostin i Miloš Lavirac u […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Miloš Lavirac osvajanjem titule državnog prvaka u skifu krunisao sjajnu sezonu

    Takmičari Veslačkog kluba Begej 1883 iz Zrenjanina osvojili su šest medalja na prvenstvu Srbije, a veslač Miloš Lavirac novi je juniorski prvak države u skifu.

     

    Lavirac je osvajanjem zlatne medalje u skifu krunisao sjajnu sezonu i potvrdio visok kvalitet.

     

    Vicešampioni Srbije postali su Nemanja Markov, Vuk Božić, Ognjen Kostin i Miloš Lavirac u juniorskom četvercu.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Atletičari Hendi sport kluba i ovog puta imali veoma zapažene rezultate

     

    Uroš Mihajlov, fantastičnom završnicom, osvojio je bronzanu medalju u skifu za pionire, a Nataša Kojčić se u fotofinišu okitila bronzom u skifu za pionirke.

     

    miloš lavirac
    Foto: VK Begej 1883

     

    Bronzane medalje osvojile su i Iva Kostin i Nađa Kikinđanin u dvojcu za juniorke, te Snežana Jakovljević, Jelena Vojnović, Ivana Raškov i Zorica Stanišić u skul četvercu za seniorke.

     

    Četvrto mesto osvojili su Sara Đukić i Iva Kikinđanin u dublu za pionirke, Jovan Sinđić i Branislav Aracki u dublu za pionire i Ilija Ćopić i Luka Grujić u dublu za kadete.

     

    Peto mesto zauzeli su Snežana Jakovljević i Jelena Vojnović u dublu za seniorke, Ilija Ćopić, Luka Grujić, Jovan Đukić i Vukašin Lužaić u skul četvercu za kadete i Ines Jocić, Nataša Kojčić, Nađa Kikinđanin i Iva Kostin u skul četvercu za kadetkinje.

     

    Šesto mesto osvojio je Nemanja Markov u skifu za lake seniore, a sedmo Nikola Momirov i Miloš Momirov u dvojcu za seniore.

     

     

    Veslački klub Begej 1883 zauzeo peto mesto po osvojenim bodovima

     

    U kvalifikacijama su nastupili i Ines Jocić i Katarina Nikić, te Andrej Rajić i Brana Grubački u dublu za juniore, Nenad Markov i Uroš Škorić u dublu za juniore, Veljko Šušnjar, Kosta Trajanovski, Boris Janošev, Dušan Bjelica u skul četvercu za pionire i Anđelina Jenei u skifu za pionirke.

     

    Takmičili su se u kvalifikacijama i Dušan Đukić i Tihomir Bogovac, kao i Ilija Ćopić i Luka Grujić u dvojcu za juniore, Jovan Đukić i Vukašin Lužaić u skifu za juniore, Dragan Škorić, Radislav Momirov, Dane Lužaić i Tibor Ronto u četvercu za seniore, Andrej Rajić, Brana Grubački, Nenad Markov i Uroš Škorić u skul četvercu za kadete, kao i Sara Đukić i Iva Kikinđanin u dublu za kadetkinje.

     

    Veslali su u kvalifikacijama i Ines Jocić i Iva Kostin u dublu za kadetkinje, Vuk Božić i Ognjen Kostin u dublu za seniore, Jovan Đukić i Vukašin Lužaić u dublu za kadete, Nađa Kikinđanin u skifu za kadetkinje, Miloš Lavirac u skifu za seniore, kao i Tihomir Bogovac, Uroš Mihajlov i Dušan Đukić u skifu za kadete.

     

    Uspešnim nastupom svih takmičara, Veslački klub Begej 1883 je zauzeo peto mesto po osvojenim bodovima, čime je ponovljen prošlogodišnji rezultat.

     

    Kliknite na ovaj link i zapratite portal zrenjaninski.com i na Instagramu

     

    Treneri ove uspešne ekipe bili su Milovan Antonović i Ana Milinković.

     

    Veslače Begeja 1883 već sutra očekuje nastup na Peskari, gde će biti domaćini petog kola Omladinske lige Srbije.

     

    Elemirci postigli istorijski uspeh: Šahisti Naftagasa prvaci Srbije!

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport