• Lazar Vukoje jedan od najmlađih prvotimaca Fudbalskog kluba Naftagas

    Na spisku najmlađih prvotimaca Fudbalskog kluba Naftagas iz Elemira, uz golmana Nikolu Galina i igrače Nikolu Kovačevića, Uroša Markoskog i Đorđa Bajića, nalazi se i Lazar Vukoje iz Zrenjanina.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Lazar Vukoje jedan od najmlađih prvotimaca Fudbalskog kluba Naftagas
    Foto: zrenjaninski.com

     

    Lazar Vukoje je rođen 3. aprila 2004. a fudbal je počeo da trenira sa 11 godina kod trenera Aleksandra Markoskog. Nekoliko godina je proveo u zrenjaninskom Radničkom, gde je sa 16 godina debitovao u seniorskom fudbalu. Zatim je otišao na pozajmicu u Omladinac iz Botoša, a odatle u Naftagas, čije boje brani već drugu godinu. Igra na poziciji zadnjeg veznog i još ovu polusezonu biće u kategoriji bonus igrača.

     

    – Kada je Vladimir Grbušić, koji mi je bio trener u mlađim kategorijama, iz Botoša prešao u Elemir, pozvao me je da dođem u Naftagas. U tom trenutku u Radničkom nisam imao mesta, jer sam bio šesti vezni igrač, pa sam odlučio da se oprobam u Naftagasu. Sve smo se brzo dogovorili i evo već dve godine se ne žalim – uz osmeh kaže Lazar Vukoje, sa kojim smo razgovarali u prijatnom ambijentu kafea „Izlog“, koji se nalazi u Hotelu „Vojvodina“.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Novi napadač Jedinstva Stefan Kockar u nastavku prvenstva biće pretnja po gol protivnika

     

    Mladi sagovornik portala zrenjaninski.com ističe da je u prvom delu sezone imao zadovoljavajuću minutažu.

     

    – Prvi deo sam odigrao malo slabije, ali sam se u drugom „probudio“ i bilo je mnogo bolje. Kao ekipa smo na domaćem terenu nešto lošije igrali, ni mi igrači ni uprava kluba nismo time zadovoljni, ali smo u gostima bili odlični. Videćemo kako će biti u nastavku i kako ćemo otvoriti prolećni deo prvenstva. Svakako ćemo gledati da ostvarimo što bolji plasman – navodi Vukoje.

     

    lazar vukoje
    Foto: Privatna arhiva

     

    Naftagas je zimski odmor proveo na petom mestu na tabeli Srpske lige „Vojvodina“, sa 25 osvojenih bodova, osam manje od prvoplasiranog Slovena iz Rume. Šef stručnog štaba Predrag Kandić je, inače, 22. januara održao prozivku i prvi trening pred nastavak drugog dela sezone. Što se tiče igračkog kadra, Elemirce su napustila četvorica igrača, a to su Milan Vidić, Marko Renić, Sani Durmiši i prekaljeni Lazar Popov.

     

    Kliknite na ovaj link i zapratite portal zrenjaninski.com i na Instagramu

     

    – Počeli smo sa pripremama i šef želi da izvuče što više od nas uoči nastavka trke. Hvala Bogu, nema povreda među igračima i nadam se da će tako biti i u nastavku – dodaje Lazar Vukoje, inače student prve godine Tehničkog fakulteta „Mihajlo Pupin“ na smeru nafta i gas.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport