• Novi napadač Jedinstva Stefan Kockar u nastavku prvenstva biće pretnja po gol protivnika

    Jedno od pojačanja koje je Fudbalski klub Jedinstvo iz Banatskog Karađorđeva predstavilo u zimskom prelaznom roku je mladi napadač Stefan Kockar.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Novi napadač Jedinstva Stefan Kockar u nastavku prvenstva biće pretnja po gol protivnika
    Stefan Kockar i Dragan Radaković (Foto: FK Jedinstvo)

     

    Stefan Kockar je rođen 1999. godine u Kikindi i završio je Školu fudbala „Mladi vukovi“ u tom gradu. Igrao je za pionirsku i kadetsku selekciju OFK Kikinda, gde je ubeležio i svoje prve nastupe za prvi tim. Kasnije je branio boje Slobode iz Novih Kozaraca i ŽAK-a, da bi sa Kikindom ušao u Srpsku ligu i zatim dve sezone proveo u Crvenoj zvezdi iz Ruskog Sela. Odatle se ponovo vratio u ŽAK, gde je odigrao jednu polusezonu, a zatim prešao u Jedinstvo iz Banatskog Karađorđeva.

     

    – Prvi deo aktuelne sezone proveo sam u ŽAK-u i završili smo negde na sredini tabele, što možda i nije realan plasman. Ekipa je u prva četiri kola bila prvoplasirana i imala je kvalitet za gornji deo tabele – kaže za portal zrenjaninski.com Stefan Kockar.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Aleksandar Čavrić karijeru nastavlja u Japanu: „Veoma sam uzbuđen i srećan“

     

    Mladi kikindski fudbaler ostaće da se bori u Vojvođanskoj ligi „Istok“, ali ovog puta u plavo-belom dresu.

     

    – Dugo godina poznajem, kako potpredsednika kluba Dragana Radakovića, koji me je i kontaktirao, tako i ljude iz uprave, predsednika Sinišu Čubrila i sportskog direktora Miroslava Mihića. Kada su ambicije kluba i samog igrača iste, lako se dođe do dogovora oko saradnje. Dočekan sam odlično i drago mi je zbog toga. Pošto ovu ligu igram već duži niz godina, poznajem sve igrače, neke kao ranije saigrače, a pojedine kao rivale – navodi Kockar.

     

    Jedinstvo zimuje na 14. mestu na tabeli, sa ukupno 13 osvojenih bodova. Iz dosadašnjih 15 kola Karađorđevčani su izvukli svega tri pobede i četiri remija, dok su osam puta pretpreli poraze.

     

    – Jedinstvo je lošije startovalo ove takmičarske sezone, ali smatram da ekipa ne zaslužuje taj plasman. Potrudiću su da ove polusezone budem zapaženiji igrač i da pomognem klubu da na kraju trke ostvari što bolji plasman. A iduće godine daću sve od sebe da pomognem da se ostvare dalji ciljevi, a to je da se klub domogne srpskoligaškog statusa – poručuje Kockar.

     

    Prema njegovim rečima, pripreme teku odlično. Odziv igrača na treninzima je dobar i svi se trude da se maksimalno spreme za tekuću polusezonu.

     

    Kliknite na ovaj link i zapratite portal zrenjaninski.com i na Instagramu

     

    – Potrebno je još malo vremena i pripremnih utakmica da se ekipa uigra i da se sklope kockice, ali smatram da to nije upitno do kraja pripremnog perioda – zaključuje novi napadač Jedinstva Stefan Kockar.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport